100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație 888Sport iOS

Ios App, PariuriOnline TV

888Sport are una din cele mai generoase oferte de pariuri sportive din România. Cotele sunt peste medie, iar din punct de vedere al pariurilor pe handicap asiatic, putem vorbi de un lider de piață. Compania 888 Holdings își are originile în anul 1997, iar în anul 2008 a fost înființată filiala 888Sport.

Deși nu are o experiență vastă pe piața pariurilor sportive din România, acest operator online se numără printre preferințele pariorilor. În prezent, 888 operează legal pe teritoriul țării noastre, cu o licență emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Pariorii care își doresc să mizeze la această casă de pariuri de pe dispozitivele mobile, trebuie să știe că este disponibilă o aplicație pentru Android și iOS.

În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă principalele aspecte ale aplicației pe platformele a căror sistem de operare este unul iOS.

 

888 le oferă clienților pariuri sportive, cazino și Poker

În momentul în care accesezi App Store, vei găsi 3 aplicații diferite ale operatorului 888:

  • 888sport
  • 888 Poker
  • 888 casino și sloturi.

Ceea ce ne interesează pe noi în această recenzie este prima aplicație. 888Sport te întâmpină cu o platformă user-friendly, construită pe culorile negru și portocaliu.

În partea de sus ai la dispoziție butoanele pentru conectare și înregistrare, alături de un meniu prin intermediul căruia poți fi redirecționat către cazino și Poker. În continuare vei putea observa o listă a sporturilor disponibile, câteva reclame promoționale și evenimente în desfășurare.

888sport, pariurionline.tv

Partea de jos a aplicației conține 4 butoane. Primul este denumit „Acasă”, iar cel de-al doilea „Live”. Funcționalitatea celor două este evidentă. Dacă apeși pe cel de-al 3-lea buton care se numește „În curând” vei putea accesa o listă în ordine cronologică a evenimentelor sportive ce stau să înceapă.

Nu în ultimul rând, ai la dispoziție butonul „Promoții”, acolo unde poți arunca o privire peste bonusurile și promoțiile disponibile.

888sport, pariurionline.tv

În concluzie, aplicația celor de la 888Sport disponibilă pe iOS este una recomandată, ea fiind construită pe o paletă de culori bine aleasă și conținând un meniu în care totul este explicat concis. De asemenea, faptul că aplicațiile pentru pariuri sportive, Poker și cazino sunt delimitate, reprezintă un mare avantaj.

 

Mai mult

Recenzie 888Sport România
Cum îți deschizi cont la 888Sport România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot