100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Handicapul european în volei

pariuri online

Voleiul nu este întocmai cel mai popular sport la noi în țară. Totuși, pentru că există un număr însemnat de pariori ce preferă să mizeze pe acest sport de echipă, pariurionline.tv îți prezintă toate detaliile despre handicapul european în volei.

În primul rând, trebuie să știi că voleiul este un sport ce pune față în față două echipe și acesta poate fi practicat atât în sală, cât și pe plajă. Nefiind un sport individual, atunci când te decizi să pariezi pe handicap european la volei trebuie să iei în calcul mai multe aspecte. Ai nevoie de o analiză amplă a formei de moment și valorii individuale, precum și a eventualelor absențe sau modificări de lot.

La fel ca în orice alt sport, primul instinct al pariorilor este să aleagă pariurile pe soliste. Totuși, handicapul european reprezintă o piață destul de comună ce oferă cote atractive și pariuri dinamice. În continuare, vom observa ce putem paria cu exactitate în volei, atunci când vine vorba de această piață.

 

Pariuri pe handicap european în volei

În primul rând, handicapul european nu trebuie confundat cu cel asiatic, deoarece există câteva diferențe majore. Handicapul european nu permite rambursarea mizei, acesta oferă 3 variante de pariere și prezintă doar valori întregi.

Revenind la volei, ei bine se poate paria pe handicap european de puncte. Spre exemplu, putem opta pentru un handicap de -1 la seturi în favoarea echipei gazdă. Pentru ca pronosticul tău trebuie să fie câștigător, echipa gazdă trebuie să câștige la minim 2 seturi diferență.

În cazul în care echipa câștigă la un singur gol diferență sau oaspeții se impun, pariul este pierzător.

Există și pariuri pe handicap la puncte, însă acolo vorbim de piețe asiatice, iar acele informații le puteți găsi în alte articole de pe site-ul pariurionline.tv.

 

Case de pariuri recomandate pentru pariuri pe handicap în volei

Pe piață există mai multe case de pariuri care oferă piețe de pariere pe volei. Majoritatea dispun bineînțeles și de handicapul european în acest sport, însă doar câteva dintre ele se fac remarcate din mai multe puncte de vedere. Mai jos îți vom prezenta câteva case de pariuri recomandate pentru pariuri pe handicap în volei.

Superbet

Superbet este un operator ce se face remarcat prin disponibilitatea locațiilor fizice într-un număr mare, cât și prin platforma online. În prezent poți paria online la această casă de pariuri de oriunde, cu ajutorul aplicației de mobil disponibilă pe Android și iOS.

Chiar dacă vrei să alegi alte piețe de pariere pentru volei, Superbet este o alegere inspirată. Pe lângă bonusul de bun venit de 500 RON, poți beneficia de oferta SuperAvantaj. În cadrul acesteia, pariurile pe soliste la Campionatul European la masculin și feminin pot fi câștigătoare înainte de final, dacă echipa pe care mizezi conduce cu minim 2 seturi avans.

Betano

Betano își întâmpină clienții cu un bonus de bun venit ce dublează prima depunere în limita a 500 RON. Această casă de pariuri are una din cele mai bune oferte de pe piață, raportându-ne la cote. De asemenea, trebuie să știi că dacă îți dorești să pariezi pe volei și în special pe handicap european, competițiile importante aduc după ele promoții și pariuri gratuite.

Unibet

În momentul în care îți deschizi un cont online la Unibet, te poți bucura de un pariu fără risc în valoare de 300 RON. Cu ajutorul acestuia, ai ocazia să mizezi pe volei și evident pe handicap european. Majoritatea evenimentelor sunt transmise live, iar cotele în timpul meciurilor sunt destul de mari.

 

Mai mult

Ce este handicapul european la pariuri
Tabel handicap european
Handicapul european în fotbal
Handicapul european în hochei
Handicapul european în baschet
Handicapul european în tenis
Care sunt regulile handicapului european?
Ce înseamnă handicapul european -/+ 1
Ce înseamnă handicapul european -/+ 2
Ce înseamnă handicapul european -/+ 3

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot