100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Handicapul european în tenis

Pariuri pe tenis, Pariuronline.tv

Tenisul este unul dintre cele mai pariate sporturi în România. Fie că vorbim despre cele 4 Grand Slam-uri sau de turnee obscure, pariorii români au o mare afinitate pentru acest sport individual. Din câte știm, doar fotbalul se bucură la noi în țară de o mai mare popularitate. Cu siguranță nume importante precum Simona Halep, Andrei Pavel sau Ion Țiriac au contribuit decisiv la această legătură strânsă între români și tenis.

Alegerea numărul 1 în ceea ce privește pariurile pe tenis sunt evident solistele. Este cel mai simplu pronostic, cu ajutorul căruia poți alege câștigătorul/a într-un meci. Acest tip de pariu este urmat de piețele sub/peste și cele despre care vom discuta în acest articol – handicapurile europene.

 

Ce putem paria cu handicap european pe tenis

Din câte știm, toate casele de pariuri din România care oferă pariuri pe tenis pun la dispoziție și piețe pentru handicapul european. În acest caz, avem două opțiuni ce sunt evidente dacă ai o idee despre cum se desfășoară o partidă de tenis. În caz contrar, pariurionline.tv îți explică pe scurt.

Un meci de tenis este alcătuit din seturi, numărul lor fiind diferit de la turneu la turneu. Setul la rândul său are în componență game-uri, iar game-urile sunt compuse din puncte. Așadar, un prim handicap european disponibil la tenis este cel pe game-uri. Practic, atunci când ai pariat un handicap european pe game-uri, la finalul partidei pentru a vedea dacă pronosticul este câștigător, vei adăuga sau vei scădea game-urile respective.

Este un principiu asemănător cu fotbalul, acolo unde vorbim de goluri. Acest lucru se aplică și în cazul handicapului european pe seturi. Să presupunem că pariezi în meciul Rafael Nadal vs Novak Djokovic un handicap european -1 pe seturi în favoarea lui Rafael Nadal.

În cazul în care duelul se joacă în sistem 3 din 5, atunci pariul este câștigător dacă Rafael Nadal se impune cu scorul de 3-1 sau 3-0. În situația unei victorii cu 3-2 sau a unui succes din partea lui Novak Djokovic, atunci pariul este pierzător.

Principiul se aplică și în cazul handicapului european +1, unde evident cel/cea pe care mizăm pornește cu un avantaj imaginar de un set.

 

Unde putem paria pe handicap european la tenis?

După cum spuneam, toți operatorii licențiați în România de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc ce au în oferte incluse pariuri pe tenis, oferă și handicapuri europene. Vom menționa în continuare două dintre cele mai utilizate case de pariuri de către români în privința handicapului european la tenis.

Superbet

Superbet are o ofertă bogată și include pe lângă competiții importante și turnee obscure din toate colțurile lumii. Mai mult decât atât, majoritatea beneficiază de un serviciu de live streaming pe aplicația mobilă. Pariorii români preferă să mizeze la Superbet deoarece își pot împărtăși alegerile cu prietenii și pot comenta live partidele pe platforma de SuperSocial.

Betano

Dacă te-ai decis să mizezi pe tenis și în special pe handicap european, atunci Betano poate fi alegerea potrivită pentru tine. Acest operator online te întâmpină cu un bonus de bun venit de 500 RON, cote peste medie, promoții constante și piețe de pariere multiple – mai ales la turneele de Grand Slam.

 

Mai mult

Ce este handicapul european la pariuri
Tabel handicap european
Handicapul european în fotbal
Handicapul european în hochei
Handicapul european în volei
Handicapul european în baschet
Care sunt regulile handicapului european?
Ce înseamnă handicapul european -/+ 1
Ce înseamnă handicapul european -/+ 2
Ce înseamnă handicapul european -/+ 3

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi