100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Handicapul european în fotbal

Handicapul Asiatic, Pariuronline.tv

Pariurile pe handicap sunt foarte populare printre pariori. Există totuși o mare confuzie în momentul în care apar mai multe variante de handicap. Fie că ai sau nu experiență în acest domeniu, trebuie să cunoști faptul că handicapul la pariuri poate fi european sau asiatic. Deși ele pot părea identice în unele cazuri, nu este deloc așa, deoarece există câteva diferențe mari pe care este bine să le înțelegi.

În primul rând, în handicapul european din fotbal poți paria pe 3 scenarii, la fel ca în cazul pariurilor soliste. Este vorba despre 1, X și 2. În schimb, la handicapul asiatic ai la dispoziție doar pariurile pe gazde sau pe oaspeți. Apoi, când pariezi pe handicap european vei întâlni doar valori întregi, iar în celălalt caz sunt disponibile variante precum 1.50, 1.75, 2.25 și așa mai departe.

În plus, atunci când mizezi pe handicap european, spre deosebire de cel asiatic, acesta nu îți poate oferi miza înapoi. Pentru a afla cum este posibil să îți fie returnați banii atunci când mizezi pe handicap asiatic, poți consulta secțiunea destinată acestui tip de pariu de pe site-ul pariurionline.tv.

 

Ce poți paria pe handicapul european în fotbal?

În cazul pariului handicap în fotbal, uneia dintre formații i se atribuie un avantaj imaginar ce nu se observă în realitate pe tabelă. Practic, partida nu pornește de la 0-0 ci de la un avantaj de goluri stabilit de piața de pariere. Pentru a-ți face o idee despre cum funcționează handicapul european în fotbal, vom lua exemplul unui meci din Spania – Real Madrid vs Barcelona.

Să presupunem că oaspeții pornesc cu a doua șansă în oferta de soliste, așadar la handicapul european casa de pariuri îi va atribui Barcelonei un avantaj. În acest caz, vei avea mai multe opțiuni de pariere.

Poți miza pe un handicap cu minus pe Real Madrid ce poate lua forma de -1, -2, -3 și așa mai departe. În această situație, pentru ca pariul să fie câștigător, Real Madrid va trebui să învingă cu o diferență de goluri mai mare decât valoarea handicapului. Practic, dacă mizăm pe handicap european de -1, Real Madrid trebuie să se impună la minim 2 goluri diferență.

În cazul unui succes la un singur gol diferență, a unei remize sau a unei victorii a oaspeților, pariul este pierzător. Dacă ai înțeles principiul de funcționare al acestui exemplu, atunci îl poți aplica și pentru alte valori ale handicapului.

De partea cealaltă, ai opțiunea de a paria pe un handicap european +1 pe Barcelona. În acest caz, pariul e declarat câștigător dacă meciul se încheie la egalitate sau Barcelona câștigă. Principiul se aplică și pentru handicap de +2, +3 și așa mai departe, catalanii pornind mereu cu un avans dat de valoarea handicapului.

Pentru a ne asigura totuși că nu există vreo confuzie, dacă vei paria un handicap de +3, consideri meciul pornit de la scorul de 0-3, cu Barcelona fiind nevoită să câștige. În această situație, victoria oaspeților nu ar mai fi posibilă, doar în cazul în care Real Madrid s-ar impune la 3 goluri diferență.

Același principiu de funcționare se aplică și în cazul handicapului european pe X, acolo unde trebuie să ne facem calculele în așa fel încât după marcarea golurilor reale, partida să se încheie la egalitate.

 

Case de pariuri recomandate pentru handicap european în fotbal

Betano e una din alegerile populare ale pariorilor români. Pe lângă oferta foarte extinsă, acest operator online are cote peste medie. O altă casă de pariuri ce dispune de o ofertă bogată pentru handicap european în fotbal este Superbet. La acest operator ai ocazia să mizezi atât în agenții stradale, cât și pe platforma online.

Alte case de pariuri recomandate pentru handicap european în fotbal:

  • 888Sport
  • Sportingbet
  • Netbet
  • Fortuna
  • Casa Pariurilor
  • Betfair
  • Mozzart
  • Public Win

 

Mai mult

Ce este handicapul european la pariuri
Tabel handicap european
Handicapul european în hochei
Handicapul european în volei
Handicapul european în baschet
Handicapul european în tenis
Care sunt regulile handicapului european?
Ce înseamnă handicapul european -/+ 1
Ce înseamnă handicapul european -/+ 2
Ce înseamnă handicapul european -/+ 3

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi