100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Handicapul european în hochei

pariuri online

Hocheiul pe gheață nu este chiar una din cele mai comune alegeri printre pariorii români. Totuși, există destul de mulți fani la noi în țară ai acestui sport, iar operatorii online licențiați de către ONJN oferă piețe din competiția internă, campionate europene sau NHL. La unele case de pariuri poți găsi și oferte pentru hochei pe iarbă, însă aceea este o alegere extrem de rară pentru pariori, așadar nu vom insista asupra ei.

Revenind la sportul pe gheață, ei bine toți operatorii online care oferă piețe pe hochei includ și handicapul european. Evident, prima alegere a pariorilor este cea a soliștilor, aceasta fiind urmată de totaluri. Din câte știm, următoarea alegere pe listă este handicapul european.

Dacă nu ești familiarizat cu acest tip de pariu, pariurionline.tv ți-l prezintă pe scurt. Handicapul european presupune un avantaj sau un dezavantaj fictiv oferit unei echipe. Așadar, în funcție de ce piață de handicap european alegi, la finalul meciului vei adăuga sau vei scădea ceea ce ai pariat.

Pentru a înțelege însă mai bine, ne vom raporta în acest articol exact la handicapul european pe hochei.

 

Ce poți paria pe handicap european la hochei?

În cazul handicapului european pe hochei, ai la dispoziție varianta solistelor. Spre exemplu, dacă pariezi pe un handicap de -1 în favoarea formației gazdă, vei avea două posibile scenarii:

  • Gazdele se impun la minim 2 goluri diferență, iar pariul e declarat câștigător
  • Gazdele se impun la 1 gol diferență, meciul se termină la egalitate sau oaspeții câștigă, pariul e declarat pierzător.

La polul opus, avem un handicap european de +1 pentru oaspeți. Din nou, pariul nostru are două posibile scenarii:

  • Dacă meciul se încheie la egalitate sau oaspeții câștigă, pariul e declarat câștigător
  • Dacă gazdele se impun, pariul este declarat pierzător.

După cum bine știi, principalul avantaj al acestui handicap față de pariurile pe soliste este acela că beneficiezi de cote mai mari.

 

Case de pariuri recomandate pentru handicapul european pe hochei

Betano

Betano este una din cele mai comune case de pariuri pe care iubitorii acestui sport o preferă. În momentul de față, acest operator te întâmpină cu un bonus de 500 RON cu ajutorul căruia poți plasa primele tale pariuri pe hochei și pe handicapul european.

Duelurile importante din NHL pot aduce promoții foarte utile sau pariuri gratuite.

Netbet

Bonusul de bun venit la Netbet este la fel de atractiv, acesta având valoarea de 500 RON. În anumite perioade ale anului, acest operator online oferă și un bonus fără depunere, în valoare de 20 RON. Dacă te hotărăști așadar să mizezi pe hochei, iată o alegere inspirată pentru tine.

Unibet

La capitolul pariuri live, Unibet se află în topul operatorilor online licențiați în România. Conform pariorilor, această casă de pariuri are cote live excelente și multiple opțiuni de pariere. Acesta nu este singurul motiv pentru care îți recomandăm să pariezi pe handicapul european în hochei la Unibet.

Este vorba și despre bonusul de bun venit destul de interesant prin care poți beneficia de un pariu fără risc, în valoare de 300 RON.

 

Mai mult

Ce este handicapul european la pariuri
Tabel handicap european
Handicapul european în fotbal
Handicapul european în volei
Handicapul european în baschet
Handicapul european în tenis
Care sunt regulile handicapului european?
Ce înseamnă handicapul european -/+ 1
Ce înseamnă handicapul european -/+ 2
Ce înseamnă handicapul european -/+ 3

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi