100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Handicapul european în baschet

pariuri online

Baschetul face parte din categoria celor mai populare sporturi în țara noastră. Pariorii români preferă această competiție nu datorită performanțelor României, ci altor competiții din afara țării. Cea mai pariată competiție este bineînțeles NBA-ul, dar pariurile pe Euroliga se încadrează și ele la următoarea clasată.

Performanțele baschetului românesc au fost la cel mai înalt nivel doar în anii 60 – atunci când naționala de baschet feminin a intrat pe podiumul Campionatului European. Ghiță Mureșan este cel mai cunoscut baschetbalist român, el evoluând în NBA pentru echipele de renume.

În ceea ce privește pariurile pe handicap european, acest tip de pariu nu este neapărat primul preferat, dar se află printre cele mai utilizate. Atunci când cotele pentru soliste sunt extrem de mici, această piață ne poate oferi o alternativă excelentă.

 

Ce handicap european putem paria la baschet

Baschetul este un sport mai limitat în ceea ce privește pariurile pe handicap. Punctele reprezintă singurele caracteristici ale unui meci de baschet. Practic, formația care înscrie mai multe puncte câștigă meciul.

Tocmai din acest motiv, handicapul european este destul de rar întâlnit, chiar spre deloc. Majoritatea caselor de pariuri nu oferă un handicap european clasic cu care suntem toți obișnuiți, ce are valori întregi. În schimb, sunt disponibile handicapuri cu valori pe care le prezintă cel asiatic precum -/+ 6.5, 7.5, 8.5 și așa mai departe.

Pentru ca ideea să fie chiar mai clară în mintea pariorului, trebuie menționat faptul că la momentul în care pariem pe un handicap european de -6.5 în favoarea echipei gazdă, atunci formația pe care am mizat trebuie să câștige la minim 7 puncte diferență.

În cazul în care echipa se va impune la maxim 7 puncte diferență, meciul se încheie la egalitate sau oaspeții se impun, pariul este pierzător.

Din cauza faptului că ofertele pe handicap la baschet pot crea confuzie, le vom trata împreună doar sub subiectul „Handicap”. Fie că vorbim de valori întregi sau de valori prezentate mai sus, există câțiva operatori online ce se află în topul preferințelor pariorilor români.

 

Betano

Betano este una din cele mai populare case de pariuri din România ce a adunat de-a lungul timpului prestigioase premii la gale importante precum EGR Awards. Iubitorii de baschet ce își deschid un cont la Betano, au parte de un bonus de bun venit în valoare de 500 RON. Dacă te-ai decis să mizezi pe cea mai importantă competiție -NBA – indiferent de piața aleasă, poți beneficia de promoții exclusive, misiuni și pariuri gratuite.

 

Betfair

Betfair se află în topul preferințelor pariorilor români. Datorită platformei de Exchange, Betfair și-a făcut loc rapid printre cele mai populare case de pariuri din România. La deschiderea unui cont online la acest operator online pentru a miza pe handicap la baschet și nu numai, trebuie să știi că ești întâmpinat de un bonus de 550 RON pe platforma sportivă și de un pariu fără risc în valoare de 150 RON pe platforma de Exchange.

Pe lângă cele două, putem menționa în continuare operatori online importanți ca și Superbet, Netbet, Fortuna, 888Sport, Sportingbet sau Casa Pariurilor – toți aceștia oferind multiple piețe de pariere pe baschet.

 

Mai mult

Ce este handicapul european la pariuri
Tabel handicap european
Handicapul european în fotbal
Handicapul european în hochei
Handicapul european în volei
Handicapul european în tenis
Care sunt regulile handicapului european?
Ce înseamnă handicapul european -/+ 1
Ce înseamnă handicapul european -/+ 2
Ce înseamnă handicapul european -/+ 3

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi