Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Ligue 1

Prima ligă fotbalistică a Franței a luat naștere în anul 1930. Din 2002 însă, formatul a fost schimbat și campionatul a preluat denumirea de Ligue 1. Este una din cele mai populare și puternice ligi de pe mapamond, trimițând anual echipe în UEFA Champions League, Europa League și mai nou în Conference League.

Înainte de startul sezonului 2021/2022, St. Etienne era cea mai de succes echipă franceză – cu 10 titluri. Performanța va fi însă depășită mai mult ca sigur, de PSG, în anii ce urmează. De la sosirea șeicilor pe Parc des Princes, PSG a ținut blazonul sus pentru campionatul francez, în primăvara Champions League.

Fiind un campionat cu superstaruri de talie mondială, Ligue 1 reprezintă o alegere populară printre pariorii români. În continuare, pariurionline.tv îți prezintă cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Ligue 1.

Betano

Betano este unul din cei mai importanți operatori online licențiați de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc în România. Clienții noi se pot bucura de dublul primei sume depuse, în limita a 500 RON. Imediat după deschiderea contului, aceștia au parte de foarte multe suprize și promoții, mai ales pentru meciurile importante.

An de an, derby-ul PSG – Marseille aduce după sine bonusuri sau misiuni din partea operatorului Betano.

Ligue 1, PariuriOnlinetv.tv

Fortuna

Fortuna și-a câștigat renumele printre pariorii români, printr-o prezență puternică în offline. Acest operator a făcut însă și trecerea în online cu o platformă bine pusă la punct. Având încredere în brandul Fortuna, pariorii români au decis să își deschidă conturi online.

Pentru cei care își doresc să parieze mai multe meciuri din Ligue 1 și nu numai, au la dispoziție promoția Mega Bonus Dublu. Prin intermediul ei, poți obține un bonus de 100% pentru bilete de minim 20 de evenimente, cu o cotă de minim 1.25 la fiecare.

Ligue 1, PariuriOnlinetv.tv

Unibet

Casa de pariuri Unibet se află în topul preferințelor pariorilor români. Această casă de pariuri oferă un bonus de 300 RON pentru clienții noi, fiind un pachet cu ajutorul căruia poți obține câștiguri substanțiale. Oferta live este una excelentă la Unibet, cu atât mai mult pe Ligue 1 – un campionat foarte important al Europei.

Pariorii au la dispoziție piețe foarte interesante, cu cote mari, în care pot miza pe următorul corner, următorul cartonaș sau chiar marcarea/ratarea unei lovituri de departajare.

Ligue 1, PariuriOnlinetv.tv

Alți operatori recomandați pentru pariurile pe Ligue 1 sunt: Netbet, Sportingbet, 888Sport, Casa Pariurilor sau Mozzart. Nu trebuie să uităm de Superbet –  care oferă o promoție prin intermediul căreia poți câștiga un bilet înainte de termen, dacă echipa din Ligue 1 pe care ai pariat să câștige are un avans de 2 goluri.

Betfair este o altă alegere comună, în principal datorită platformei de exchange, unică pe piața din România.

Tipuri de pariuri disponibile pentru Ligue 1

Nu încape îndoială asupra faptului că pe Ligue 1 sunt disponibile pariuri pre meci și live. În ambele variante, poți miza pe câștigătoarea evenimentului, șansă dublă, pauză/final, pauză sau final, câștigătoarea unei reprize, handicapuri sau total goluri. Amatorii pariurilor speciale au la dispoziție piețe pentru cartonașe, cornere, offside-uri, faulturi sau marcatori.

Fanii Ligue 1 pot încerca să anticipeze corect desfășurarea unui sezon, cu ajutorul pariurilor antepost. În cazul acestora, se poate miza încă din vară pe câștigătoarea campionatului, golgheterul competiției, cel mai bun pasator și multe alte alegeri speciale cu cote mari. 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Cele mai bune case de pariuri