100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Pariați pe naționala de fotbal a României

Performanțele notabile ale naționalei României de fotbal au apărut până în anii 2000. După apunerea Generației de Aur a lui Gheorghe Hagi, România a mai excelat doar prin generația lui Adi Mutu și Cristian Chivu. Una din cele mai importante rezultate din istoria naționalei este strâns legată de Campionatul Mondial de Fotbal din 1994.

case de pariuri pentru a miza pe Ligue 1

Lista caselor de pariuri de naționala de fotbal a României

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

În Statele Unite ale Americii, România o învingea pe Argentina în optimile de finală. Gheorghe Hagi și Ilie Dumitrescu marcau golurile victoriei, în fața a peste 90.000 de suporteri. Apoi, naționala s-a oprit în sferturile de finală, după loviturile de departajare în fața Suediei.

În anul 2000, naționala României a izbutit ultima mare performanță, atunci când a ajuns în sferturile de finală ale Campionatului European. În prezent însă, tricolorii nu mai reușesc să bifeze prezențe constante la turneele finale.

 

La ce case de pariuri poți paria pe echipa națională de fotbal a României

Atunci când evoluează tricolorii, toate casele de pariuri din România oferă multiple piețe. Partidele României sunt urmărite cu mare interes de toți pariorii români, iar ei se pot bucura de oferte complexe și diferite pariuri speciale.

Betano este un operator online de top licențiat în România, ce oferă pariuri complexe pe meciurile tricolorilor. Deseori, clienții sunt invitați să parieze cu ajutorul unor promoții speciale sau ”misiuni”. Betano acordă constant pariuri gratuite celor care aleg să mizeze pe duelurile în care este implicată naționala de fotbal a României.

Superbet este o altă casă de pariuri recomandată pentru meciurile României, mai ales în preliminariile Campionatului European sau ale Campionatului Mondial. Cât timp promoția Superavantaj este activă, pariorii care mizează pe un rezultat pozitiv a tricolorilor pot câștiga înainte de final, în cazul în care România conduce cu minim 2 goluri diferență.

Pentru cei care își doresc să anticipeze fluctuațiile de cote ale naționalei României pot realiza acest lucru cu ajutorul platformei de exchange a operatorului online Betfair.

Alte case de pariuri online din România ce oferă pariuri speciale și promoții la meciurile tricolorilor sunt:

 • Unibet
 • 888Sport
 • Sportingbet
 • Netbet
 • Fortuna
 • Casa Pariurilor
 • Stanleybet
 • Winmasters
 • Mozzart
 • Gets Bet
 • Public Win
 • Etc.

 

Ce trebuie să ții cont atunci când pariezi pe naționala României de fotbal?

Meciurile echipelor naționale sunt diferite față de cele ale echipelor de club, așadar trebuie să ai grijă la câteva aspecte.

Forma de moment a jucătorilor selecționați

Echipa națională reunește mereu cei mai în formă jucători în opinia selecționerului. Nu există un lot constant și pot apărea modificări de la lună la lună. Tocmai de aceea, este mai important să arunci o privire peste forma de moment a jucătorilor selecționați și să nu te ghidezi neaparat după ultimele rezultate ale naționalei.

Importanța competiției

Evident, sunt mult mai importante partidele din preliminariile Campionatului European sau Mondial față de duelurile din Liga Națiunilor. Trebuie să arunci însă o privire și peste motivația naționalei într-o astfel de competiție, deoarece o bună clasare poate aduce un eventual baraj la turneele finale. Uneori, chiar și partidele amicale contează, deoarece ele pot ajuta la coeficient.

Avantajul terenului propriu și istoricul celor două naționale

Terenul propriu poate constitui un avantaj uriaș  în cazul echipei naționale. Jucătorii se pot concentra mult mai mult pe o arenă națională tixită de suporteri, decât în oricare deplasare.

Istoricul celor două naționale este și el important, pentru că vorbim despre echipe cu un anume profil. Spre exemplu, tricolorii au întâmpinat mereu probleme în ofensivă contra naționalelor nordice care propun fundași mult mai buni din punct de vedere fizic.

În concluzie, echipa națională de fotbal României trezește un interes ridicat printre pariorii români. Dacă te-ai decis să mizezi pe tricolori, asigură-te că ai toate informațiile necesare și profiți de cele mai bune bonusuri și oferte ale caselor de pariuri. 

 

Mai mult

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot