100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Fortuna România

4/5
Plusuri
 • Posibilitatea de pariere în offline și online
 • Alimentarea conturilor de pariuri direct din agențiile Fortuna
Minusuri
 • Chat-ul live pentru asistență clienți este disponibil în intervalul orar 10:00 - 22:00

Fortuna este una din casele de pariuri de top din România. Compania Fortuna Bet are o istorie bogată, ce a început în anul 1990. La acea vreme, compania a luat naștere în Praga, din inițiativa a 4 oameni de afaceri. Extinderea a început cu piețele din Slovacia, Cehia și Polonia. La noi în țară, pariorii au făcut cunoștință cu Fortuna în anul 2015. Atunci, compania a preluat brandul Public Bet, iar cele peste 500 de agenții din țară au trecut de la portocaliu la galben.

Văzând expansiunea și interesul din offline, Fortuna s-a decis să facă trecerea și în online, având un nume sugestiv – eFortuna. Platforma online a fost luată cu asalt de către pariorii români, care experimentaseră deja oferta acestei case de pariuri în agențiile stradale. Acest operator online funcționează perfect legal pe teritoriul țării noastre, având emisă o licență de către ONJN, valabilă până în data de 31.08.2026.

 

Cum îți deschizi un cont la Fortuna

Deschiderea unui cont online la eFortuna este un procedeu simplu, precum în cazul celorlalți operatori online de top din România. Pentru a-ți deschide un cont, trebuie doar să intri pe platforma online a casei de pariuri și să apeși pe butonul ”Înregistrare”. Într-o primă fază, trebuie să introduci detaliile viitorului tău cont, precum nume de utilizator sau parolă. Este necesar să te înregistrezi cu un e-mail și un nume real, pentru a putea paria la Fortuna. Următoarea fază va fi introducerea tuturor datelor tale de identificare, necesare pentru parcurgerea procesului de verificare KYC.

Fii foarte atent, deoarece fără o verificare completă nu vei retrage ulterior eventualele câștiguri.

Fortuna, pariurionline.tv

 

Depuneri și retrageri

Casa de pariuri Fortuna permite mai multe metode de depunere și retragere. Cardul de credit sau debit reprezintă cea mai comună alegere printre pariorii din România. În acest caz, există doar o limită minimă de 25 RON și una maximă de 20.000 RON, depunerea se efectuează instant, iar comisionul este 2%. Sunt acceptate cardurile de tip VISA, Maestro și Mastercard. Tot ce trebuie să faci este să alegi metoda card de credit/debit și să introduci datele necesare:

 • Nume și Prenume (Exact cum sunt tipărite pe card)
 • Numărul de 16 cifre al cardului
 • Data expirării
 • Codul CVV de pe spatele cardului.

Următoarea metodă despre care vom vorbi este cea a Skrill / Neteller. În cazul ambelor metode, intervalul sumelor este de 25 RON – 10.000 RON. Comisionul este de 0%, iar timpul de procesare poate varia. Pentru a putea efectua depuneri cu ajutorul Skrill sau Neteller, trebuie să introduci datele contului tău și să te loghezi pentru a putea confirma plata.

La eFortuna ai ocazia să îți alimentezi contul cu ajutorul Paysafecard-ului. Prin intermediul acestui portofel virtual poți depune de la 20 la 20.000 RON. Comisionul este din nou de 2%, iar metoda se poate folosi doar pentru depunere, nu și pentru retragere. Trebuie doar să cumperi un PIN cu ajutorul căruia vei putea alimenta contul.

Nu în ultimul rând, eFortuna, pentru că deține locații offline îți permite să îți alimentezi contul online chiar din agențiile stradale. În acest caz, depunerea minimă este de 10 RON, iar cea maximă de 45.000 RON. Pariorii aleg această metodă deoarece nu există comision și depunerea se efectuează instant.

În cazul retragerii, poți efectua toate metodele menționate mai sus cu excepția Paysafecard-ului. Acesta este înlocuit de transferul bancar, ce are un timp de procesare de 2-5 zile, un comision de 1% și un interval de 50 RON – 45.000 RON.

Aceste valori sunt identice și pentru cardul de credit / debit sau punctele cashpoint din agențiile stradale. Diferența este făcută de Skrill / Neteller, acolo unde retragerea se efectuează instant, comisionul este de 1%, iar intervalul de 50 RON – 10.000 RON.

 

Bonus de Bun Venit Fortuna

Bonusul de Bun Venit al celor de la Fortuna este unul atractiv. Pariorii pot primi un bonus de 100% în valoare de maxim 300 RON. În continuare, pariurionline.tv îți va explica exact cum te poți bucura de această ofertă.

Bonusul ia forma unui pariu fără risc. Dacă primul tău pariu pre meci sau live este câștigător, bonusul este practic încheiat. În cazul în care pariul este pierzător, suma va fi rambursată integral în limita a 300 RON sub formă de bonus. Pentru a putea retrage această sumă bonus, ea trebuie rulată de minim 5 ori pe cote de minim 1.50.

Pentru bonusul de bun venit se utilizează mai întâi soldul real și mai apoi suma bonus oferită. Mare atenție, deoarece bonusul are un timp de valabilitate de 30 de zile, iar dacă rulajul nu se efectuează în această perioadă, toate câștigurile acumulate vor fi pierdute.

 

Ofertele de pariere pe sport

Atât în offline, cât și în online, Fortuna are o ofertă variată cu foarte multe sporturi disponibile. Pariorii se pot bucura de sporturi celebre precum:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Handbal
 • Baschet
 • Hochei
 • Volei
 • Box
 • Formula 1
 • Fotbal American
 • Snooker

Pe lângă toate acestea, sunt disponibile piețe de pariere din arte marțiale, bandy, biatlon, ciclism, crichet, darts, eSports, golf, K1, patinaj, șah, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi fond sau tenis de masă.

În cadrul ofertei eFortuna ai la dispoziție și pariuri din afara sportului. Spre exemplu, clienții acestui operator online pot miza pe alegeri prezidențiale din Europa sau Statele Unite ale Americii și pe câștigătorii unor gale celebre precum Oscar sau BAFTA.

Vedem așadar, faptul că oferta acestei case de pariuri este atractivă nu doar pentru iubitorii de sporturi, ci și pentru cinefili sau pasionații de politică.

O promoție importantă a celor de la Fortuna este Mega Bonus Dublu. Ce presupune această ofertă și cum te poți bucura de ea? În momentul în care plasezi minim 20 de evenimente de cotă minim 1.25, potențialul tău câștig se dublează. Această ofertă se poate combina cu pariul șansă.

Pentru pariorii care preferă să mizeze în agențiile stradale există o ofertă specială numită Happy Hour. În zilele de Liga Campionilor la fotbal, dacă plasezi un pariu într-o locație offline în intervalul orar 17:00 – 22:00, vei primi extra un 5% câștig pe bilet.

Pentru clienții din online există promoția Lucky Loser. În cazul în care ai plasat un bilet simplu, cu o cotă de minim 100 al cărui fiecare eveniment are o cotă minimă de 1.20 și una maximă de 4.00, poți primi un câștig chiar dacă biletul va fi declarat pierzător. Totuși, trebuie să ți cont de faptul că este nevoie să incluzi minim 5 evenimente pe bilet și unul singur să fie pierzător. În acest caz, eFortuna îți va rambursa o sumă egală cu 5x miza biletului.

 

Mai mult

Cum îți deschizi cont la Fortuna
Recenzie Aplicație Fortuna iOS