100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Netbet

Registracija, pariurionline TV

Netbet face parte din categoria caselor de pariuri preferate de români. Acest operator online operează în țara noastră încă din anul 2014. Netbet funcționează perfect legal, cu o licență emisă de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Așadar, poți paria în siguranță la această casă de pariuri.

Operatorul online îți permite să îți creezi un cont fie pe site, fie pe aplicația mobilă. Dacă dorești să optezi pentru pariurile online și să îți deschizi un cont la Netbet, pariurionline.tv îți oferă în continuare informații în acest scop. Iată cum îți deschizi cont la Netbet.

După ce ai accesat platforma online, în colțul din dreapta sus ai un buton de culoare portocalie pe care scrie „Înregistrare”. Într-o primă fază va trebui să optezi pentru confirmarea țării de reședință, iar apoi să apeși pe butonul „Începe înregistrarea”. Următoarea fereastră conține detalii referitoare la noul tău cont.

Netbet inregistare, PariuriOnline TV

Va trebui să introduci o adresa de e-mail validă, o parolă și tipul de valută în care se vor face tranzacțiile. Următorul pas este completarea formularului cu datele tale. Acesta trebuie să conțină date personale precum genul tău, doar prenumele așa cum apare în cartea de identitate și doar numele cum se află în buletin. La final se va crea numele de utilizator și se introduce data nașterii. După ce au fost completate aceste detalii, următorul pas este CNP-ul.

Netbet inregistare

La sfârșit, Netbet va solicita datele de contact necesare confirmării și activării contului. Nu în ultimul rând, ai ocazia să accepți un bonus de bun venit din partea acestei case de pariuri.

Netbet inregistare

 

Cum îți verifici contul la Netbet

Procesul de verificare KYC este unul extrem de important. Fără parcurgerea lui, nu vei putea depune mai mult de 200 de euro în contul online, nu se pot efectua retrageri și nu vei beneficia de bonusuri sau de promoții. Pentru a-ți verifica noul cont la Netbet, trebuie să accesezi meniul „Asistență” – secțiunea „Documente”, apoi „Alege Fișier”, iar la final să apeși pe butonul „Act identitate”.

În acea secțiune va trebui să încarci o copie după una dintre următoarele documente:

  • Buletin
  • Pașaport
  • Permis de conducere.

În cazul în care întâmpini probleme în încărcarea fișierelor sau cu verificarea contului, poți trimite documentele solicitate și prin adresa de e-mail pusă la dispoziție pe site.

Pentru a facilita procesul de verificare a contului, furnizează copii sau fotografii cu o bună calitate și informații complete & corecte. Netbet își rezervă dreptul de a solicita informații sau documente suplimentare atunci când este cazul.

Nu încerca să deschizi un alt cont pe numele tău în timpul verificărilor. Mare atenție, deoarece conturile online deschise la case de pariuri din România trebuie verificate în decurs de 30 de zile. În caz contrar, contul va fi închis automat, iar fondurile existente vor fi virate către bugetul statului.

Vârsta minimă legală de a paria pe teritoriul țării noastre este de 18 ani. Tocmai de aceea, procesul de verificare KYC este necesar, deoarece cu ajutorul lui se confirmă vârsta utilizatorului.

 

Mai mult

Recenzie Netbet România
Recenzie Aplicație Netbet iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot