100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Pariuri pe total în tenis

Pariuri pe tenis, Pariuronline.tv

Tenisul este una din cele mai frecvente alegeri ale pariorilor. Deși în România nu poate concura cu fotbalul, acest sport se bucură de foarte multă popularitate. Simona Halep este una din cele mai recente exemple ale popularității tenisului printre români. În momentul de față, majoritatea operatorilor online licențiați de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc oferă piețe de pariere pe tenis atât pre meci, cât și live.

De asemenea, sunt disponibile pariuri antepost, cu atât mai mult la turneele de Grand Slam. Acolo vei avea posibilitatea să mizezi pe sportivul care câștigă turneul, pe parcursul unui anumit tenismen sau tenismene, numărul total de ași și multe altele. Evident, cea mai comună alegere atunci când vine vorba de meciurile de tenis, este cea a solistului. Pariorii preferă de obicei să mizeze simplu, pe câștigătorul / câștigătoarea unui meci.

De multe ori însă, cotele foarte mici sau duelurile extrem de echilibrate nu ne permit să alegem acest tip de pariu. În aceste condiții, pariorii se reorientează și aleg să mizeze către pariuri pe total în tenis.

 

Pariuri total game-uri

Dacă nu ești familiarizat cu tenisul, dar totuși vrei să pariezi pe acest sport, este bine să știi faptul că un meci este împărțit în seturi, acestea la rândul lor sunt alcătuite din game-uri, iar game-urile din puncte.

În cazul acestei piețe de pariere, vei avea ocazia să mizezi pe totalul de game-uri dintr-un set. Crezi că unul dintre sportivi își poate adjudeca repede un set? Atunci poți miza pe ”sub” la game-uri. Din contră, atunci când te aștepți la un meci echilibrat, poți paria pe ”peste” la game-uri.

 

Pariuri total seturi

Dacă vrei să optezi pentru mizarea unui pariu de o durată mai lungă, ai la dispoziție această piață. De cele mai multe ori, un meci de tenis feminin poate dura maxim 3 seturi, în timp ce unul masculin poate ajunge și la 5 seturi. Astfel, în cazul tenisului feminin vei paria pe posibilitatea ajungerii în setul decisiv, iar în tenisul masculin vei miza pe șansa de a se ajunge într-un set decisiv sau ambii sportivi să câștige minim un set.

 

Pariuri pe total puncte

Această piață de pariere este mai des utilizată în timpul meciului. Fiind un tip de pariu imprevizibil, cu șanse mici de reușită, este evident de ce ai nevoie să urmărești în direct partida. Evenimente precum dublele greșeli, lovituri în fileu sau greșeli neforțate pot apărea în orice secundă, la orice punct.

Pentru a-ți maximiza șansele de câștig atunci când pariezi pe total în tenis, trebuie să ții cont de câteva aspecte. În primul rând este vital să analizezi stilul ambilor sportivi și să observi care din ei preferă dueluri scurte și care își doresc să prelungească meciul având o condiție fizică mai bună. Vârsta sau forma de moment sunt alte considerente de care trebuie să ții cont.

Nu uita și de avantajul terenului propriu, deoarece sportivii ce evoluează în fața conaționalilor tind să câștige mult mai ușor.

 

Case de pariuri recomandate pentru total în tenis

Superbet este o recomandare de top atunci când vine vorba de total în tenis. Casa de pariuri dispune de locații offline și online, platforma online având la dispoziție SuperSocial. În cadrul acestui profil poți posta biletele tale, poți vedea alegerile prietenilor tăi sau poți comenta împreună cu ei meciurile de tenis.

O altă casă de pariuri pe care site-ul pariurionline.tv o recomandă este Unibet. Piețele live sunt extinse, așadar este un bonus în ceea ce privește pariurile pe total puncte.

De asemenea, mai poți paria pe total în tenis la:

  • Betano
  • 888Sport
  • Sportingbet
  • Casa Pariurilor
  • Mozzart
  • Fortuna
  • Netbet
  • Betfair

 

Mai mult

Ce sunt pariurile de tip sub/peste
Pariuri de tip sub/peste goluri la fotbal
Pariuri pe total în baschet
Pariuri pe total în hochei

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot