100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Pariuri pe total în baschet

Pariuri pe baschet, Pariuronline.tv

Momentan, baschetul nu poate rivaliza în România cu sporturi precum fotbal, tenis sau handbal. Lipsa unor performanțe constante a echipelor românești a dus în timp la scăderea în popularitate. Totuși, există un număr important de pariori români ce preferă să mizeze pe baschet. Acest lucru se întâmplă în principal datorită NBA-ului – prima ligă de baschet americană.

Evident, există o cerere și pentru piața de baschet din Europa sau chiar cea din România. Atunci când pariem pe baschet, primul impuls este acela de a miza pe echipa ce câștigă meciul. Chiar și așa, de multe ori apar surprize, iar unele dueluri echilibrate par imposibil de pronosticat. În acest caz, intervine varianta totalului – una în care nu mai contează cine câștigă partida.

 

Pariuri pe total puncte

Un meci de baschet este împărțit în 4 reprize de câte 10 minute fiecare. Primele și ultimele 2 reprize sunt despărțite de o pauză de 2 minute, în timp ce la mijlocul meciului se ia o pauză de 15 minute. Astfel, în cadrul acestei piețe de pariere poți miza pe totalul de puncte înscrise.

Operatorul îți setează o linie, spre exemplu 163,5, iar tu va trebui să anticipezi dacă se vor înscrie între 0 și 163 de puncte sau minim 164 de puncte. Există și o variantă în care poți miza pe totalul de puncte înscrise de o singură echipă și nu în total.

Ofertele caselor de pariuri sunt într-o continuă dezvoltare, așadar au apărut și pariuri speciale în secțiunea totaluri. Ai posibilitatea de a miza pe total recuperări, total coșuri de 3 puncte sau total puncte pentru un anume jucător. Astfel de alegeri pot fi pariate atât pre meci, cât și live.

 

Cum analizezi un pariu pe total puncte

Atunci când vrei să mizezi pe un astfel de pariu este evident că prima dată te uiți la numele și valoarea echipelor, alături de clasament sau forma de moment. Trebuie însă să observi stilul de joc al fiecărei echipe, mai ales atunci când vrei să pariezi pe total puncte. Verifică și posibilele absențe, deoarece nu ți-ai dori să mizezi pe „over” la puncte dacă lipsesc cei mai buni marcatori din ambele tabere.

Un alt aspect de care poți ține cont este evoluția fiecărei echipe pe teren propriu și în deplasare.

 

Case de pariuri recomandate pentru pariuri pe total în baschet

Betano este o casă de pariuri recomandată de site-ul pariurionline.tv, în principal datorită cotelor peste media pieței și a ofertelor constante.

Un alt operator la care poți miza pe total în baschet este Superbet. Ai ocazia să pariezi atât în offline prin intermediul locațiilor stradale, cât și în online prin intermediul site-ului sau a aplicației mobile.

Pentru cei care își doresc o doză de adrenalină și preferă pariurile live, pot miza la Unibet – un operator online recunoscut pentru ofertele și cotele live excelente. Acestea nu sunt singurele case de pariuri recomandate pentru total în baschet, ci mai amintim și: Betfair, Netbet, Mozzart, Casa Pariurilor, 888Sport, Fortuna sau Sportingbet.

În concluzie, pariurile total pe baschet pot fi puțin mai dificile, însă cu ajutorul unei bune analize putem evita eventuale surprize în ceea ce privește câștigătoarea partidei.

 

Mai mult

Ce sunt pariurile de tip sub/peste
Pariuri de tip sub/peste goluri la fotbal
Pariuri pe total în tenis
Pariuri pe total în hochei

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot