100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Pariuri pe total în hochei

Hochei, PariuriOnline.tv

Hocheiul reprezintă un sport de echipă destul de popular pe mapamond, ce se joacă fie pe gheață, fie pe iarbă. Varianta de hochei pe iarbă nu este însă atât de frecventă printre pariorii din România, așadar nu ne vom concentra asupra ei. Hocheiul pe gheață prezintă destul de mult interes, fie că vorbim de competiția internă, fie de ligile europene sau de NHL – campionatul din Statele Unite ale Americii.

Un meci de hochei este împărțit în 3 reprize de câte 20 de minute, cu câte 15 minute pauză între reprize. Echipa este alcătuită din maxim 20 de jucători la masculin, iar la feminin 18. De asemenea, sunt incluși 3 portari, respectiv 2. Trebuie să mai știi faptul că pe parcursul unui meci se efectuează multiple schimbări. Pariurionline.tv ți-a prezentat aceste informații de bază de care ai nevoie atunci când îți dorești să pariezi pe hochei, în special pe piețe cu total.

 

Pariuri total goluri

Pariurile pe total goluri reprezintă a doua cea mai comună alegere printre pariori, după piețele pentru soliste. Atunci când vrem să evităm o surpriză în ceea ce privește câștigătoarea partidei, avem la dispoziție această variantă. În momentul în care te-ai decis să mizezi pe total goluri în meci sau total goluri ale unei echipe, nu mai ești interesat de rezultatul final, ci doar de spectacol.

De obicei, casa de pariuri propune o linie ce uneori se poate ajusta. Pariurile total goluri sunt disponibile atât pre-meci, cât și live.

 

Cum analizezi un pariu total goluri la hochei

Evident, în momentul în care vei paria pe total goluri în hochei ne vom uita la valoarea celor două formații. Poziția în clasament sau istoricul confruntărilor directe nu sunt atât de relevante, ci mai degrabă contează forma de moment. Stilul de joc al celor două echipe este un factor foarte important, deoarece acesta ne poate releva un potențial meci spectaculos.

Nu uita să arunci o privire și peste eventualele absențe, deoarece este normal ca o formație ce nu se bazează spre exemplu – pe portarul titular – să încaseze mai multe goluri decât de obicei.

Dacă tot am adus vorba despre forma de moment, ei bine este recomandat să analizezi și evoluțiile echipelor din actuala stagiune, pe teren propriu și în deplasare. Sunt echipe care marchează mult mai mult atunci când au în spate publicul.

Ca un ultim considerent, amintim și miza partidei, pentru că un duel în care formațiile nu sunt motivate de atingerea unui obiectiv nu poate avea un potențial de pariu „peste” la goluri.

 

Case de pariuri recomandate pentru total goluri în hochei

Majoritatea operatorilor online licențiați de către ONJN în România oferă pariuri pe hochei și implicit piețe pentru total goluri.

Betano este unul dintre acești operatori, casa de pariuri remarcându-se prin cote peste medie, promoții constante și marjă de 0% la partidele importante.

Unibet se numără printre casele de pariuri recomandate, mai ales pentru pariorii care preferă să mizeze live. Dacă îți dorești să îți împărtășești biletele cu prietenii și să comentezi împreună cu ei meciurile de hochei, atunci Superbet este alegerea potrivită, prin intermediul platformei de SuperSocial.

Alte case de pariuri recomandate pentru total goluri în hochei:

  • Betfair
  • Fortuna
  • 888Sport
  • Netbet
  • Casa Pariurilor
  • Sportingbet
  • Public Win
  • Mozzart

 

Mai mult

Ce sunt pariurile de tip sub/peste
Pariuri de tip sub/peste goluri la fotbal
Pariuri pe total în baschet
Pariuri pe total în tenis

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi