100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Pariuri de tip sub/peste goluri la fotbal

Pariur pe futbol, pariuronline.tv

Pariurile de tip sub/peste la goluri sunt destul de populare printre pariorii români și nu numai. Probabil doar piețele pentru soliști sau șansă dublă sunt utilizate mai des decât acestea. În momentul de față, toți operatorii online licențiați pe teritoriul țării noastre oferă un astfel de tip de pariu. În majoritatea ofertelor, denumirea este de sub/peste, însă în anumite cazuri se pot găsi valori de genul ”0-2 goluri”, ”3+” și așa mai departe.

 

Ce sunt pariurile de tip sub/peste la goluri?

Explicația este una destul de simplă și la îndemână pentru orice parior. Majoritatea amatorilor jocurilor de noroc au plasat măcar o dată un pariu de tip sub/peste la goluri. Dacă totuși ești nou în acest domeniu și nu îți este clar ce presupune acest tip de pronostic, pariurionline.tv îți explică totul scurt și concis.

Un astfel de pariu îl vei găsi sub denumirea de ”sub/peste x.5 goluri”. Acel X poate lua o valoare întreagă, spre exemplu 0, 1, 2, 3 și așa mai departe. Pentru a înțelege chiar mai bine acest tip de pariu, luăm exemplul meciului România vs Spania și piața de pariere sub/peste 2.5 goluri.

  • Pentru ca pariul sub 2.5 goluri să fie declarat câștigător, în meci trebuie să se marcheze 0, 1 sau 2 goluri.
  • Pentru ca pariul peste 2.5 goluri să fie declarat câștigător, în meci trebuie să se marcheze minimum 3 goluri.

Există și pariuri de acest tip în format asiatic. Valorile nu mai sunt cifre întregi, ci se regăsesc sub formă de 0.25, 0.75, etc. Aceste tipuri de pariuri nu sunt însă atât de populare printre pariorii din România, așadar nu vom insista asupra lor.

 

De ce să alegi pariurile de tip sub/peste la goluri?

Există câteva motive bine întemeiate pentru care pariorii cu experiență aleg aceste piețe de pariere, în detrimentul soliștilor sau al altor variante. În primul rând cu un pariu de sub/peste la goluri poți evita o eventuală surpriză.

Nu sunt puține cazurile în care echipele mari întâmpină anumite probleme pe fază de atac în fața unui adversar modest, concentrat pe defensivă. Tocmai de aceea, pentru a nu risca să mizezi pe victoria favoritei, poți paria pe sub sau peste la goluri în funcție de stilul de joc al adversarei.

Un alt exemplu de a paria acest tip de pronostic este cazul echipelor ultra ofensive. Stilul de joc corespunde unui scenariu în care se pot marca multe goluri. În acest caz, poți opta pentru varianta de peste la goluri. În scenariul opus avem față în față două formații pragmatice, preocupate de faza defensivă. Astfel, cele două se vor anihila reciproc și vor produce o partidă cu un potențial de sub la goluri.

 

De ce să ții cont atunci când vrei să pariezi sub/peste la fotbal?

La fel ca în orice alt tip de pariu, există câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când pariezi sub/peste la goluri. Pariurionline.tv îți prezintă detaliile de care să ții cont pentru acest tip de pariu.

În primul rând, ai nevoie de o analiză corectă asupra posibilelor echipe de start și a absențelor. Atunci când în rândul absențelor se regăsesc golgheterii, este foarte important să eviți pariul de tip peste la goluri. De cealaltă parte, în cazul absenței fundașilor titulari, este puțin probabil ca meciul să mai fie unul de sub la goluri.

În al doilea rând, un alt aspect important este forma de moment a celor două echipe și atmosfera în vestiar. Moralul contează enorm în fotbal, iar o formație care se află într-o scădere de formă este puțin probabil să producă spectacol în ofensivă.

Nu în ultimul rând, trebuie ținut cont de media de goluri primite și încasate a celor două adversare. În zadar se întâlnesc cea mai bună ofensivă cu cea mai solidă defensivă. Datorită acelei ofensive, primul impuls ar fi să pariem peste la goluri. Trebuie să luăm în considerare însă, că o bună defensivă o poate contracara cu succes. Pentru un astfel de pronostic este mai indicat un meci în care se întâlnesc două grupări cu ofensive modeste, însă cu defensive care greșesc constant.

 

Mai mult

Ce sunt pariurile de tip sub/peste
Pariuri pe total în baschet
Pariuri pe total în tenis
Pariuri pe total în hochei

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi