Pariuri pe MMA România

MMA reprezintă unul din cele mai populare sporturi de contact din lume. Pentru a câștiga o luptă de arte marțiale mixte, trebuie să îți pui adversarul la pământ fie prin KO fie acesta să recunoască faptul că este învins. În cadrul MMA, nu se acordă puncte precum în alte sporturi de contact, așadar vedem care este diferența între această disciplină și box sau carate.

Principala metodă prin care un luptător câștigă o luptă de MMA este KO (knock-out). Practic, luptătorul trebuie să își pună la pământ adversarul și acesta să fie incapabil de a mai continua lupta. Există și varianta TKO sau knockout tehnic, în momentul în care arbitrul sau medicul consideră că un luptător nu mai poate continua. Un meci se poate câștiga și prin submission, atunci când unul din luptători renunță de unul singur lovind cu palma în ring.

Nu în ultimul rând, lupta se poate încheia dacă echipa unui luptător aruncă prosopul, semn că doresc să se retragă. Cea mai importantă federație de MMA este UFC. În cadrul acesteia, toate luptele au loc într-un ring cu 8 laturi, ce este înconjurat pentru ca luptătorii să nu îl poată părăsi. În continuare, pariurionline.tv îți prezintă principalele tipuri de pariuri pe MMA.

Evident, cea mai populară piață de pariere este cea a câștigătorului meciului. Ai ocazia să mizezi pe 3 scenarii: câștigă luptătorul 1, câștigă luptătorul 2 sau egalitate. În cazul ultimei variante, cotele sunt foarte mari.

Un alt tip de pariu popular este acela al totalului numărului de runde. Poți paria sub sau peste x runde.

Pariuri MMA pe modalitatea de câștig

După cum spuneam, există mai multe metode prin care un luptător poate câștiga un meci de MMA. În acest caz, poți plasa pariuri pe victoria unuia din cei doi sportivi prin KO sau TKO. Ai ocazia să plasezi un pariu și pe submission sau chiar pe o predare.

Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a miza pe scenariul în care lupta se va încheia după toate rundele sau în caz contrar pe runda în care crezi că se va finaliza lupta.

Cum analizezi un meci de MMA

În primul rând, aruncă o privire pe forma de moment a celor doi luptători. Palmaresul sau istoricul meciurilor directe sunt considerente importante, însă forma actuală poate reprezenta un adevărat avantaj. Sunt multe exemple de luptători celebri care au traversat o pasă proastă în viața personală, iar rezultatele din ring au fost afectate.

În al doilea rând, interesează-te în ce țară are loc lupta. Evident, ar fi o nebunie să pariezi contra lui Conor McGregor într-o luptă ce ar avea loc în Dublin, Irlanda – orașul natal al celebrului luptător. Publicul joacă un rol important într-o luptă de MMA, la fel ca în oricare al sport.

Pe de altă parte, trebuie să verifici și stilul de luptă a celor doi adversari. Sunt luptători ce preferă să încheie lupta repede printr-un KO, în timp ce alții încearcă să prelungească duelul cât mai mult pentru a-și obosi adversarul. Astfel de statistici sunt relevante mai ales când vrei să pariezi pe numărul total de runde.

Unde poți paria pe MMA

Majoritatea caselor de pariuri din România oferă piețe de pariere pe MMA. Printre cei mai importanți operatori licențiați pe teritoriul țării noastre se numără Superbet, Unibet, Betano, Betfair, Casa Pariurilor, Netbet sau Fortuna.

La toate acestea și nu numai poți beneficia de promoții atractive în timpul galelor UFC și nu doar. De altfel, există și o selecție de pariuri interesante live.

Deși nu este una din cele mai populare alegeri printre pariorii români, MMA rămâne un sport ce atrage mereu atenția prin luptători celebri precum Conor McGregor sau Khabib Nurmagumedov. 

Mai mult

Pariuri pe fotbal România
Pariuri pe baschet România
Pariuri pe tenis România
Pariuri pe Volei România
Pariuri pe Handbal România
Pariuri pe CS:GO
Pariuri pe box

Cele mai bune case de pariuri