Pariuri pe fotbal România

Fotbalul este declarat de foarte multă lume drept sportul rege. Finalele de UEFA Champions League sau Cupa Mondială deseori depășesc ca și cifre evenimentele majore din sporturile americane. Tocmai din această cauză este evident de ce pariurile pe fotbal sunt atât de populare în România.

În prezent, nu există o casă de pariuri online licențiată pe teritoriul țării noastre care să nu aibă în ofertă pariuri pe fotbal. Fie că vorbim de Liga 1, Premier League, LaLiga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Campionatul European sau cel Mondial, piețele de pariuri sunt extinse.

În primul rând, trebuie să știi faptul că pentru fotbal ai disponibile pariuri pre-meci, pariuri live sau pariuri antepost. Cele din urmă reprezintă pariurile stabilite pe o perioadă îndelungată de timp. Poți paria pe câștigătoarea unui campionat, pe finalista unei cupe sau pe golgheterul unei competiții.

Pariuri pe soliste sau pe goluri

Revenind la pariurile pre-meci și cele live, într-o primă fază ai la dispoziție pariurile clasice de tip solist sau șansă dublă. Acestea presupun pariuri pe câștigătoarea unui meci sau pe un eventual rezultat de egalitate. Opțiunile sunt 1 solist (echipa gazdă câștigă), X (partida de încheie la egalitate), 2 solist (echipa oaspete câștigă), 1X (gazdele câștigă sau meciul se încheie la egalitate), X2 (oaspeții câștigă sau meciul se încheie la egalitate) și 12 (gazdele sau oaspeții câștigă).

Mergem mai departe la piețele bazate pe goluri. Aici fie pariezi pe un număr total de goluri (mai mult sau mai puțin de 2 goluri, mai mult sau mai puțin de 3 goluri, ș.a.m.d), fie pariezi pe golul ambelor echipe. Oferta este disponibilă pentru două eventuale scenarii: fie ambele reușesc să marcheze, fie una sau niciuna nu reușesc să marcheze.

Ofertele bazate pe câștigătoarele meciurilor se pot extinde în piețe mult mai dinamice. Spre exemplu, ai ocazia să pariezi pe scenariul complet al partidei, atât la pauză, cât și la final. Poți alege un solist pentru prima repriză și apoi pentru repriza secundă. Atenție mare pentru a nu confunda pariul de tip pauză/final cu cel pauză sau final. În cadrul primei variante, trebuie să prezici corect desfășurarea ambelor reprize, în timp ce la a doua variantă pariul poate fi declarat câștigător încă de la pauză.

Tot în această categorie putem include pariurile de tip handicap, fie el european sau asiatic. Pentru aceste piețe, una dintre echipe pleacă în oferta operatorului online cu un avantaj sau un handicap imaginar pe tabelă.

Casele de pariuri oferă o alternativă mai sigură la pariurile de tip 1 solist sau 2 solist. Este vorba despre victoria uneia dintre cele două echipe cu opțiunea de a primi integral miza înapoi în cazul rezultatului de egalitate. Acest tip de pariu se poate regăsi sub diferite denumiri precum ”DNB” sau ”W”.

Pariorii curajoși sau cei care se simt inspirați au ocazia să parieze chiar pe scorul final al unui meci de fotbal.

Pariurile speciale pe fotbal

Tot la categoria pariuri pe fotbal sunt incluse și pariurile speciale din ce în ce mai populare în România. Pariorii pot adăuga o doză în plus de dinamism și pot paria pe cornere, cartonașe, faulturi, offside-uri sau chiar aruncări de la margine. Preponderent, aceste tipuri de pariuri sunt clasate live – acolo unde evident, câteva secunde pot decide următorul corner.

Nu în ultimul rând, jucătorii sunt și ei evidențiați. În timpul partidelor importante de fotbal, pariorii pot miza pe marcatori, pe cei care oferă pase decisive sau pe cei care încasează un cartonaș galben sau roșu.

Unele competiții precum Champions League sau Cupa Mondială pot include și diferite pariuri fanteziste antepost – spre exemplu: cel mai rapid gol al turneului, gol marcat direct din corner,  număr total de autogoluri sau cel mai tânăr marcator. 

Mai mult

Pariuri pe baschet România
Pariuri pe tenis România
Pariuri pe MMA România
Pariuri pe Volei România
Pariuri pe Handbal România
Pariuri pe CS:GO
Pariuri pe box

 

Cele mai bune case de pariuri