Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe tenis

Tenisul este unul dintre cele mai frecvente alegeri ale pasionaților de sport din România. În acest articol, pariurionline.tv urmează să îți prezinte cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe tenis. De-a lungul timpului, atât la masculin, cât și la feminin au existat sportivi care au ridicat blazonul României în acest sport.

Cele mai concludente exemple sunt Ilie Năstase, Ion Țiriac, Andrei Pavel sau mai recent Simona Halep. Casele de pariuri licențiate în România de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc oferă pariuri pre-meci, live sau antepost pentru tenis. Trebuie să știi că există oferte extinse nu doar pentru turneele de Grand Slam, ci și pentru competiții obscure, unele desfășurându-se chiar pe teritoriul României.

Din câte știm, ai la dispoziție pariuri pe tenis la toți operatorii de la noi din țară, însă amintim cele mai importante nume:

 •         Betano
 •         Superbet
 •         Unibet
 •         Betfair
 •         Fortuna
 •         888Sport
 •         Netbet
 •         Sportingbet
 •         Mozzart
 •         Casa Pariurilor
 •         Public Win.

În continuare, vom discuta despre 3 nume comune care se regăsesc cel mai frecvent în alegerile pariorilor.

Betano

Această casă de pariuri este una dintre cele mai populare case din România. Bine cunoscută pentru cotele peste medie, Betano oferă numeroase beneficii celor care doresc să mizeze pe tenis. Turneele de Grand Slam de obicei aduc după sine promoții exclusive, cât și misiuni cu ajutorul cărora poți câștiga pariuri sau rotiri gratuite. 

Platforma live este și ea una excelentă, potrivită pentru toate alegerile. Nu uita nici de bonusul de bun venit, cu ajutorul căruia poți beneficia de 500 RON.

Betano, pariurionline.tv

Superbet

Fie că ne raportăm la case de pariuri stradale, fie că vorbim despre platforme online pentru pariere, nu putem să nu includem Superbet în contul nostru. O parte din sutele de mii de pariori ce plasează bilete offline au decis să facă trecerea și în online, pe platforma Superbet.

Acolo, aceștia au fost întâmpinați de un bonus de bun venit, streaming live și SuperSocial. Cu ajutorul acestei platforme de SuperSocial, pariorii își pot distribuii unul altuia biletele și pot schimba opinii chiar în timpul evenimentelor. Un alt motiv pentru care e recomandat să pariezi pe tenis la Superbet este promoția SuperAvantaj.

În cadrul acesteia poți câștiga un pariu pe solist, plasat pe turnee ATP și WTA de minim 250 de puncte, în cazul în care jucătorul pe care ai mizat câștigă un set cu 6-0. Indiferent de rezultatul final, pariul tău va fi declarat câștigător.

superbet, pariurionline.tv

Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este o altă alegere inspirată, atât pentru adepții pariurilor offline, cât și pentru cei care le preferă pe cele online. Acest operator a acumulat ani de experiență prin intermediul agențiilor stradale, înainte de a face trecerea în online.

Pentru cei care doresc să mizeze pe tenis la Casa Pariurilor trebuie să știe că au la dispoziție și o aplicație mobilă disponibilă pe iOS, dar și pe Android. Nu în ultimul rând, Casa Pariurilor oferă un bonus de bun venit peste media din România. Primele 3 depuneri sunt recompensate de către casa de pariuri cu pariuri fără risc.

casapariurilor, pariurionline.tv

Mai mult

De ce pariurile sportive sunt mai profitabile decât cazinoul
Sfaturi pentru administrarea bugetului
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Champions League
Cotele la pariuri sportive
Pariuri pe soliste
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Baschet
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Formula 1
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe MMA/UFC
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe box

Cele mai bune case de pariuri