100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Casa Pariurilor România

4/5
Plusuri
  • Existența agențiilor stradale
  • Cote foarte bune pe fotbal
  • Aplicație disponibilă atât pe iOS, cât și de pe Android
Minusuri
  • Nu se pot combina pariurile pre-meci cu cele LIVE

Casa Pariurilor reprezintă o alegere populară printre pariorii români. Vorbim de un nume cu notorietate pe piața națională a jocurilor de noroc. Cu siguranță înainte de online, toți clienții actuali au pășit măcar o dată într-o agenție stradală a celor de la Casa Pariurilor.

În acest moment sunt peste 750 de locații offline prezente pe teritoriul României. Compania a luat naștere în Croația, având sediul central în comuna Dugopolje. Atât în țara fondatoare, cât și în România, Casa Pariurilor funcționează în paralel cu offline-ul și online-ul. Cele mai multe agenții stradale se găsesc în București, acolo unde numărul lor este aproximativ de 90 de locații.

Trecerea către online s-a realizat în anul 2015, iar până în 30 Iulie 2026, Casa Pariurilor operează legal, cu o licență emisă de ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc).

Recenzie Casa Pariurilor România

 

Cum îți deschizi cont la Casa Pariurilor

Trecerea în online a venit pentru clienții acestei case de pariuri și cu un site nou. Cel vechi era destinat exclusiv ofertelor din agențiile stradale și încă se mai poate accesa. Atenție însă, deoarece acesta nu conține ofertele și detaliile pentru conturile online.

Pentru a-ți deschide un cont online la casa pariurilor, trebuie să apeși pe butonul ”Înregistrare”. Acolo îți vei putea crea un cont cu ajutorul unei adrese de e-mail și îți vei seta un nume de utilizator & o parolă. Vei avea nevoie de datele tale de identificare care trebuie să fie corecte. În caz contrar, nu vei putea realiza procesul de verificare KYC și nu îți vei putea retrage eventualele câștiguri.

 

Depuneri și retrageri

Pentru a depune în contul tău online Casa Pariurilor, trebuie să accesezi platforma desktop sau cea mobilă. În prezent, acest operator online oferă o aplicație mobilă bine optimizată, atât pe iOS, cât și pe Android.

După ce te-ai conectat în cont, trebuie să accesezi secțiunea ”Eportofel”, acolo unde ai la dispoziție opțiunea ”depunere”. În momentul de față, la Casa Pariurilor îți poți alimenta contul prin una din metodele de mai jos:

  • Card bancar
  • Paysafecard
  • În agențiile stradale.

Prima metodă este cea mai utilizată de către pariorii români. Sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și Maestro. Se va aplica o taxă de 2%, iar depunerea minimă este de 20 RON. Trebuie să știi că există și o limită maximă per tranzacție, aceea fiind de 20.000 RON. Pentru a putea depune cu ajutorul cardului de credit/debit ai nevoie de următoarele date: numele tău (cel care trebuie să coincidă cu numele celui care deține contul Casa Pariurilor), numărul de 16 cifre de pe fața cardului, data expirării și codul CVV.

Ai observat așadar că nu există posibilitatea de a depune de pe cardul altcuiva. Dacă nu dispui de un card de debit sau de credit, ai posibilitatea de a opta pentru Paysafecard. În acest caz, procesul este unul la fel de simplu, iar comisionul este din nou de 2%. Tot ce trebuie să faci este să consulți lista locațiilor de unde poți achiziționa un card Paysafe, iar mai apoi să introduci datele cerute pe site-ul Casa Pariurilor.

Nu în ultimul rând, ai ocazia de a-ți alimenta contul cu bani cash chiar din agențiile stradale Casa Pariurilor. Pentru a realiza acest procedeu trebuie să te deplasezi în cea mai apropiată locație și să îi prezinți angajatului de la ghișeu suma de bani, alături de buletinul tău. Pentru ca tranzacția să poată fi realizată vei avea nevoie și de numele tău de utilizator sau ID-ul contului. Alimentarea se va face instant și este singura metodă la care nu se percepe un comision la depunere. Pentru alimentarea contului prin intermediul agențiilor stradale, limita minimă este de 10 RON, iar cea maximă de 45.000 RON.

Retragerea fondurilor online din Casa Pariurilor presupune două metode prin care se poate efectua: cardul bancar și agenția stradală. Ambele sunt disponibile în secțiunea ”retragere”, iar prima metodă este una la fel de facilă precum cea a depunerii. Solicitările de retragere sunt analizate și aprobate în maximum 72 de ore.

În cazul retragerilor prin agenție, ele pot fi utilizate doar dacă această metodă a fost folosită și pentru minim o depunere. Se efectuează o cerere de retragere, iar prin SMS este trimis un cod de verificare. După confirmarea acestui cod vei putea alege suma ce urmează să fie retrasă și agenția de unde îți dorești să ridici banii.

După procesarea cererii de retragere vei primi un alt cod prin SMS cu care te poți prezenta în agențiile stradale. Ulterior îți vei putea seta un cod PIN permanent cu ajutorul căruia vei efectua diferite retrageri.

 

Bonus de Bun Venit Casa Pariurilor

Casa Pariurilor bonus, pariurionline.tv

În momentul de față, Casa Pariurilor le acordă clienților noi un bonus de Bun Venit atractiv. Acesta poate fi accesat în 3 pași, după cum urmează:

  1. Un bonus de 100% pentru prima depunere de maximum 200 RON.

Acest bonus trebuie rulat de două ori pe o cotă de minim 3.00 pe bilet.

  1. Un bonus de 100% pentru a doua depunere de maximum 200 RON.

În acest caz, pentru depunerile între 25 RON și 99 RON primești în aplicație un pariu fără risc. Pentru depunerile între 100 RON și 149 RON primești un pariu fără risc în aplicație și un pariu fără risc în site sau aplicație. În cazul depunerilor între 150 RON și 199 RON primești două pariuri fără risc în aplicație și un pariu fără risc în site sau aplicație. Nu în ultimul rând, pentru depuneri în valoare de peste 200 RON vei primi două pariuri fără risc în aplicație și două pariuri fără risc în site sau aplicație.

  1. Un bonus de 50% pentru a treia depunere în limita a 200 RON.

Rulajul trebuie efectuat de minim 6 ori, pe o cotă de minim 1.80 pe bilet. Ai la dispoziție 7 zile pentru a efectua depunerile și a rula bonusul, iar toate cele 3 bonusuri trebuie activate în maximum 14 zile. Trebuie să ții cont de faptul că nu se iau în considerare pariurile șansă, ofertă plus sau meciul zilei.

 

Ofertele de pariere pe sport

Oferta Casa Pariurilor este una complexă și include majoritatea sporturilor preferate de pariori. Sunt disponibile piețe pe: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, volei, tenis de masă, arte marțiale, badminton, bandy, biatlon, box, crichet, darts, Formula 1, fotbal american, golf, K1, MMA, polo, rugby, șah, sărituri cu schiurile, speedway, sporturi cu motor și squash.

Pe lângă oferta sportivă, Casa Pariurilor deține piețe de pariere pentru eSports, evenimente media (spre exemplu Premiile Oscar) sau politică (alegeri prezidențiale).

Acest operator online deține diferite oferte precum: pariul casei (cote mărite la un anumit eveniment), mingea e la tine (câștiguri mărite cu până la 20% la anumite competiții) sau pariu șansă.

Fiind sponsor oficial al Ligii 1, Casa Pariurilor este specializată pe pariurile din fotbalul românesc și oferă transmisiuni live în fiecare etapă. Microbiștii din România au așadar toate motivele să își deschidă un cont online la Casa Pariurilor.

 

Mai mult

Cum îți deschizi cont la Casa Pariurilor
Recenzie Aplicație Casa Pariurilor iOS