Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe MMA/UFC

MMA, în traducere Arte Marțiale Mixte a avut o ascensiune fulminantă în ultimii 10 ani. Cea mai importantă competiție este UFC, competiție ce a oferit lumii sportului una din cele mai mari personalități moderne – Conor McGregor.

Evident, există și alte federații, una chiar și în România, dar nu ne vom concentra pe celelalte, deoarece pariorii români preferă să mizeze pe UFC. Pariurile pe UFC nu sunt disponibile zilnic, însă există mai multe evenimente pe săptămână și o gală importantă în fiecare lună. Istoria acestui sport a început acum mii de ani, undeva în Asia. În momentul de față, epicentrul MMA s-a schimbat și este în Statele Unite ale Americii.

Pentru împătimiții de MMA/UFC, pariurionline.tv a pregătit un articol în care pot regăsi cele mai importante case de pariuri unde pot miza pe acest sport. Printre operatorii online licențiați în România de către ONJN ce oferă astfel de piețe de pariere se numără Unibet, 888Sport, Fortuna, Stanleybet, Betano sau Superbet.

În continuare, vom analiza 3 dintre aceste case de pariuri, urmând ca pariorii să aleagă operatorul ce le îndeplinește toate așteptările.

Superbet

Oferta Superbet pentru MMA este una chiar permisivă. Nu trebuie să mai menționăm faptul că acest operator online are la dispoziție piețe de pariere pentru UFC. Interesant este însă faptul că pariorii pot miza la această casă de pariuri pe gale mai puțin cunoscute din România. Unele evenimente pot beneficia chiar și de streaming live.

Casa de pariuri Superbet dispune de o aplicație mobilă prin intermediul căreia poți accesa o platformă numită SuperSocial. Cu ajutorul ei,  ai posibilitatea să îți împărtășești pariurile din MMA cu alți prieteni, să aduni urmăritori, aprecieri și comentarii sau să urmărești alături de alți pariori desfășurarea fiecărui eveniment.

Bonusul de bun venit constă în dublarea depozitului tău, în limita a 500 RON. Așadar, dacă vrei să îți deschizi un cont pentru a paria online pe MMA/UFC, te poți bucura și de acest bonus. În plus, la Superbet poți paria și offline pe competițiile preferate din acest sport.

Superbet, PariuriOnline.tv

Fortuna

Fortuna este continuatoarea naturală a celebrei case de pariuri Publicbet. Compania nu doar că a preluat postul operator și a realizat un rebranding, ci a făcut și trecerea în online prin lansarea platformei e-fortuna.ro. La această casă de pariuri ai ocazia să mizezi pe competițiile favorite din MMA, atât pe e-Fortuna, cât și în locațiile stradale dispuse pe întreg teritoriul României.

Dacă nu ai încă un cont online la Fortuna și te decizi să plasezi primul tău pariu pe UFC, trebuie să știi că acest operator îți oferă la înregistrare un bonus în valoare de 300 RON. Ofertele pe MMA, în special UFC, sunt extinse și ai posibilitatea să pariezi pe soliști, pe total runde sau pe modalitatea în care un meci este câștigat.

Fortuna, PariuriOnline.tv

Betano

Betano e una din cele mai importante case de pariuri online din România și nu putea lipsi din categoria pariurilor pe MMA/UFC. Acest operator oferă constant promoții și este posibil ca duelurile foarte importante din UFC să aducă pariuri gratuite sau cote cu marjă 0%. Dacă te-ai decis să pariezi pre meci sau live la Betano, te poți înregistra chiar acum fie pe platforma online, fie prin intermediul aplicației mobile.

Clienții noi beneficiază de generoasa sumă de 500 RON la prima depunere. 

Betano, PariuriOnline.tv

Mai mult

De ce pariurile sportive sunt mai profitabile decât cazinoul
Sfaturi pentru administrarea bugetului
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Champions League
Cotele la pariuri sportive
Pariuri pe soliste
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Baschet
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe tenis
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Formula 1
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe box

Cele mai bune case de pariuri