100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Sfaturi pentru administrarea bugetului

Sfaturi pentru administrarea bugetului, Pariuronline.tv

Pariurile sportive se diferențiază de jocurile de cazino, în ciuda opiniei publice. În acest domeniu, spre deosebire de cazino îți poți mări șansele de câștig cu ajutorul unei strategii bine puse la punct. Pentru a putea realiza un profit pe termen lung, ai nevoie de puțin noroc, de o strategie și cel mai important – de un buget.

Acest ultim aspect este cel ce-i face pe mulți pariori la început de drum să se descurajeze. Bugetul este deseori ignorat, fiind una din greșelile fundamentale ale pariurilor sportive. Probabil ai auzit multe povești ale oamenilor ce au reușit să producă un venit constant cu ajutorul pariurilor, dar nu ai idee cum. Pariurionline.tv îți va explica în continuare cum să îți administrezi în continuare bugetul la pariuri.

 

Pariază doar banii pe care îți permiți să îi pierzi

Aceasta este o regulă de aur ale pariurilor sportive. Niciodată, dar niciodată nu miza fonduri de care ai nevoie în viața de zi cu zi. Presiunea crește și luciditatea scade atunci când pariezi banii pe care nu îți poți permite să îi pierzi. Evident, nimeni nu vrea să piardă bani indiferent de sumă, dar poți paria mult mai lucid atunci când e vorba de un buget alocat din banii suplimentari.

 

Mizele mici și cotele mari nu sunt o rețetă a succesului

Mulți pariori merg pe un principiu destul de greșit în acest domeniu. Ei preferă să plaseze pariuri de valori mai mici pe cote foarte mari. Șansele de câștig sunt infime, iar un astfel de pariu poate fi finalizat cu succes doar o dată la câteva luni. Deși acel câștig mare îți poate părea suficient, dacă efectuezi un calcul al mizelor din ultimele luni, vei vedea că practic ai rulat banii. Există și cazuri fericite în care jucătorii câștigă sume colosale pe un singur bilet, însă șansele sunt la fel de ridicate precum al unui câștig la loterie sau al unui jackpot la cazino. Tocmai prin asta încercăm să diferențiem pariurile sportive de restul domeniilor.

Pentru a evita să cazi și tu în plasa mirajului cotelor mari, poți să îți setezi un anume procent de pariere din buget. Apoi poți alege un interval de cote pe care să plasezi un procent fix. Câștigurile sunt mult mai mici, însă la pariuri sportive contează constanța,

 

Nu există pariuri 100% sigure

Probabil ți s-a întâmplat măcar odată să crezi despre un anume pronostic faptul că este 100% sigur. Trebuie să știi că indiferent de ce arată statisticile sau informațiile analizelor, nimic nu îți poate garanta victoria unei echipe sau a unui sportiv. Sportivii, la fel ca noi sunt simpli oameni și pot avea zile bune sau rele. Chiar și marile echipe au pierdut uneori în fața unor adversari net superiori atunci când nimeni nu se aștepta. Tocmai de aceea, nu este bine să mizezi mai mult de 50% din banca ta pe un pronostic.

 

Ascultă părerile altora, dar decide singur

Mulți pariori, înainte de a plasa un bilet consultă opinia unor prieteni sau a unor specialiști din domeniu. Nu este nimic greșit în acest lucru, ba chiar este indicat să te documentezi din mai multe surse. Totuși, nu plasa niciodată un pariu doar pentru că altcineva a facut-o. Filtrează informațiile și mizează doar pe ce ai tu încredere.

 

Mai mult

De ce pariurile sportive sunt mai profitabile decât cazinoul
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Champions League
Cotele la pariuri sportive
Pariuri pe soliste
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Baschet
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe tenis
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Formula 1
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe MMA/UFC
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe box

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi