100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Pariuri pe soliste

Pariuri, kladionice.tv

În prezent există zeci de piețe de pariere disponibile la operatorii online licențiați în România de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Atât pre meci, cât și live, pariorii români au ocazia să mizeze pe alegeri clasice, dar și pe piețe mai puțin populare precum handicap asiatic, marcatori, pasatori decisivi, cartonașe, faulturi, cornere sau offside-uri.

În acest articol însă, pariurionline.tv îți prezintă poate cea mai populară alegere pentru orice parior. Cu siguranță, majoritatea iubitorilor de pariuri sportive au început în domeniu cu pariuri pe soliste. Este cea mai ușoară metodă de a miza pe un meci, fie el de fotbal, baschet, tenis sau orice alt sport.

 

Ce este pariul pe solist?

Solistul îl putem identifica drept o formație sau un sportiv. Practic, atunci când pariem pe solist, pariem pe câștigătoarea unui eveniment. Dacă nu știi deja, vei avea la dispoziție 3 scenarii posibile atunci când vine vorba de solist:

 • 1 solist – câștigă echipa/sportivul gazdă
 • X – partida se încheie la egalitate
 • 2 solist – câștigă echipa/sportivul oaspete.

Trebuie să menționăm însă că există și sporturi în care egalitatea nu reprezintă un posibil rezultat, iar cel mai bun exemplu în acest caz este tenisul. La tenis cei doi sportivi nu pot termina la egalitate.

Ca o concluzie, atunci când pariezi pe soliste poți paria pe victoria unei echipe, a unui sportiv sau a unui rezultat de egalitate.

 

Ce trebuie să iei în considerare atunci când pariezi pe soliste?

Deși pariul este unul destul de simplu, câștigarea acestuia necesită o analiză amănunțită. Spre deosebire de pariurile speciale sau cele bazate pe goluri, în acest caz te interesează cu exactitate scenariul final.

Un prim aspect fundamental pe care trebuie să îl analizezi este forma de moment a celor două echipe sau a celor doi sportivi. Apoi, poți arunca o privire peste istoricul confruntărilor directe și peste statisticile sezonului în curs. Observă ce procentaj are fiecare echipă pe teren propriu sau în deplasare.

De asemenea, atunci când pariezi pe sporturi de echipă, trebuie să cunoști toate detaliile despre eventuale absențe sau titularizări. Nu în ultimul rând, aruncă o privire peste condițiile meteo și starea gazonului sau a terenului unde se joacă meciul respectiv.

 

La ce case de pariuri este recomandat să jocuri pariuri pe soliste?

Trebuie să știi faptul că poți paria pe soliste atât pre meci, cât și live. Evident, fiecare tip de pariu are avantajele și dezavantajele sale. În cazul pariurilor pre meci, nu poți anticipa eventuale accidentări de ultimă oră. La pariurile live, cotele fluctuează de la minut la minut și uneori riști să pariezi din impuls pentru o doză în plus de adrenalină.

Una din casele de pariuri licențiate în România pe care o recomandăm pentru pariurile pe soliste este Superbet. Acest fapt se datorează în principal pe promoția Super Avantaj care îți permite să îți încasezi câștigul înainte de finalul unei partide dacă echipele sau sportivii îndeplinesc anumite condiții ale promoției.

Spre exemplu, la fotbal dacă pariezi pe soliste în campionatele de top ale Europei, biletul este declarat câștigător atunci când echipa respectivă conduce la minim 2 goluri diferență. Promoția se aplică și la alte sporturi precum tenis, baschet sau handbal, iar criteriile le găsești pe site-ul operatorului online.

Betano este o altă opțiune demnă de luat în serios atunci când vrei să pariezi pe soliste. Acest operator online este recunoscut pentru cotele excelente și dispune de promoția Avans de Două Goluri, asemănătoare cu cea a celor de la Superbet despre care am vorbit mai sus.

Unibet este o casă de pariuri recomandată în special pentru pariurile live pe soliste. Acest operator online are printre cele mai bune cote în timpul evenimentelor.

Alți operatori online pe care pariurionline.tv îi recomandă pentru pariuri pe soliste sunt:

 • Fortuna
 • Casa Pariurilor
 • Netbet
 • Betfair
 • 888Sport
 • Mozzart
 • Public Win
 • Sportingbet

 

Mai mult

De ce pariurile sportive sunt mai profitabile decât cazinoul
Sfaturi pentru administrarea bugetului
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Champions League
Cotele la pariuri sportive
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Baschet
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe tenis
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Formula 1
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe MMA/UFC
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe box

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot