100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

De ce pariurile sportive sunt mai profitabile decât cazinoul

De ce pariurile sportive sunt mai profitabile decât cazinoul, Pariuronline.tv

Foarte multe persoane tind să pună în același loc pariurile sportive și jocurile de cazino. Într-adevăr, ele au destul de multe lucruri în comun, însă există o diferență foarte mare și vom vedea în cele ce urmează de ce.

Singurul element comun pe care pariurile sportive și cazinoul îl au este norocul. Totuși, în cazul cazinoului, peste 90% este noroc. În cazul pariurilor sportive, acesta reprezintă doar o treime, pe lângă analiza ce stă în spatele oricărui pronostic.

 

Poți câștiga pe termen lung la cazino?

Nu îți putem oferi un răspuns 100% adevărat la această întrebare, însă majoritatea jocurilor de noroc pot declara tare și răspicat „NU”. Conform studiilor și al relatărilor jucătorilor de cazino, este aproape imposibil să câștigi pe termen lung. Practic, vorbim de o „luptă” între om și calculator.

Soft-urile sunt atât de bine programate, încât în marea majoritate a cazurilor, cazinoul nu iasă în pierdere. Cum poți face așadar bani mulți prin intermediul jocurilor de cazino? Singurul scenariu favorabil este acela al câștigării unui jackpot uriaș și al renunțării la cazino. Sunt puține cazurile de acest gen, deoarece mirajul câștigului i-a atras din nou și din nou pe jucători.

 

De ce pariurile sportive sunt mai profitabile decât cazinoul?

Care este diferența totuși între aceste două domenii și de ce pariurile sportive nu sunt 100% jocuri de noroc? Ei bine, prima mare schimbare este aceea că nu mai există o luptă între un om și un soft pe calculator. Pariorii nu trebuie să învingă o mașinărie, ci trebuie să anticipeze corect rezultatul unor evenimente reale și comune. Fotbaliștii, baschetbaliștii, jucătorii de golf sau piloții de Formula 1 sunt tot oameni, așadar pot fi mult mai ușor de anticipat. Evident, în cazul pariurilor sportive, oricine are nevoie de o doză de noroc.

Este imposibil să câștigi orice pariu, oricât de bine ai analiza evenimentul. Ceea ce este realizabil însă, este profitul pe termen lung. În primul rând ai nevoie de o strategie bine pusă la punct, o bancă inițială și un plan de pariere pe care să îl respecți. Apoi, înainte de orice pariu trebuie să iei în considerare toate detaliile despre evenimentul respectiv. Printre cele mai importante aspecte sunt:

  • Forma de moment a echipelor sau a sportivilor
  • Clasamente
  • Istoric al înfruntărilor
  • Moralul și eventualele probleme din vestiar
  • Relația cu suporterii
  • Condițiile terenului
  • Fenomene meteorologice.

Vedem așadar că este o întreagă discuție în jurul unui singur eveniment din domeniul pariurilor sportive. În cazul cazinoului însă, nu mai contează nici în ce dispoziție ești, nici ce temperaturi sunt afară, ci doar ceea ce se întâmplă atunci când apeși pe un buton sau când extragi o carte.

Emoțiile joacă și ele un rol foarte important în această comparație. Adrenalina te poate împinge uneori să iei decizii pripite în momentul în care te afli într-un cazino. Este adevărat, acest scenariu se poate întâmpla și în cazul pariurilor live. Totuși, chiar și atunci, marea majoritate a pariorilor urmăresc evenimentul și plasează un pariu live pe baza unor informații solide.

La finalul zilei, nu putem afirma faptul că există o metodă sigură prin care poți realiza profit cu ajutorul cazinoului sau a pariurilor sportive. Tot ce trebuie să știi însă, este faptul că în cazul pariurilor sportive, pe lângă noroc intervin și câteva informații suplimentare.

 

Mai mult

Sfaturi pentru administrarea bugetului
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Champions League
Cotele la pariuri sportive
Pariuri pe soliste
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Baschet
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe tenis
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Formula 1
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe MMA/UFC
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe box

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot