Pariuri pe box

Boxul reprezintă unul dintre cele mai mediatizate sporturi de contact. Sumele ce se învârt în jurul acestei nișe sunt amețitoare, iar de-a lungul timpului personalități celebre precum Muhammad Ali, Roy Jones sau Floyd Mayweather au ridicat în picioare zeci de mii de spectatori.

Boxul românesc a fost bine reprezentat în anumite perioade, de Leonard Doroftei sau Lucian Bute. Din păcate, în momentul de față, nu avem pugiliști în topurile mondiale. Deși nu este un sport de echipă, boxul reprezintă o atracție importantă pentru pariorii din România. În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă principalele tipuri de pariuri pe box.

În primul rând, vorbim de pariuri pe solisti, aceasta fiind alegerea numărul 1. Ai ocazia să mizezi pe câștigătorul meciului sau pe o eventuală remiză. Acest scenariu este însă destul de rar întâlnit, așadar trebuie să te aștepți la cote destul de mari.

Un alt tip popular de pariu este cel pe metoda victoriei. Un meci de box poate fi câștigat la punctaj prin KO sau prin abandon. Casele de pariuri licențiate în România îți oferă oportunitatea de a miza pe aceste scenarii. Mai mult decât atât, ai ocazia să pariezi pe numărul total de reprize. Pentru a anticipa acest tip de pariu, ai nevoie de o bună analiză despre care vom vorbi puțin mai jos.

Evident, meciurile foarte importante ale galelor de top pot aduce alături de ele și o serie de pariuri speciale și foarte multe oferte live. În cazul în care urmărești live meciul, poți miza pe un KO în următoarea rundă, la o cotă generoasă.

Cum analizezi un meci de box

În primul rând este indicat să urmărești cu atenție meciuri de box pentru a te familiariza cu acest sport. Astfel, poți înțelege mult mai bine regulile de bază, cât și psihologia ce stă în spatele fiecărui sportiv. Analizarea unui meci de box nu este atât de ușoară precum la fotbal sau orice alt sport de echipă. Vorbim aici despre un singur sportiv care nu luptă săptămânal, așadar pot interveni foarte multe variabile.

Aruncă o privire peste rezultatele celor doi pugiliști din ultimul an și pe eventualele meciuri directe. Apoi, încearcă să analizezi stilul fiecăruia deoarece unii sportivi se bazează pe forță, alții pe rezistență, iar alții pe agilitate. Mai mult decât atât, află unde va avea loc gala, deoarece publicul îi poate oferi favoritului o doză în plus de încredere.

La ce case de pariuri poți paria pe box?

Betano și 888Sport reprezintă doi operatori online de top ce au în ofertă pariuri pe box. Aceste două case de pariuri le oferă clienților noi un bonus de bun venit de 100% la prima depunere, în limita a 500 RON. Un astfel de bonus generos poți obține și la Fortuna sau Netbet.

Box, pariurionline.tv

Dacă vrei să încerci ceva nou, Betfair te întâmpină cu singura platformă de Exchange disponibilă în România. Majoritatea operatorilor licențiați de către ONJN oferă piețe de pariuri pentru box, însă este posibil ca unele gale mai puțin cunoscute să fie prezente doar la unele case de pariuri.

Superbet este o altă recomandare în ceea ce privește pariurile pe box, în principal datorită platformei de Super Social acolo unde îți poți împărtăși pariurile sau ponturile cu alți pariori și poți comenta alături de prietenii tăi meciul. 

Mai mult

Pariuri pe fotbal România
Pariuri pe baschet România
Pariuri pe tenis România
Pariuri pe MMA România
Pariuri pe Volei România
Pariuri pe Handbal România
Pariuri pe CS:GO

Cele mai bune case de pariuri