Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe box

Boxul este fără îndoială cel mai important sport de contact, atât în România, cât și în Europa sau Statele Unite ale Americii. MMA-ul a crescut în popularitate în ultimul deceniu, însă nu poate rivaliza cu meciurile importante din box. Din fericire, țara noastră a fost reprezentată cu succes de-a lungul timpului de pugiliști importanți precum Leonard Doroftei sau Lucian Bute.

Nu este un sport atât de permisiv din punct de vedere al pariurilor, însă acest lucru nu înseamnă că pariorii români nu mizează ocazional pe meciuri de box. Spre deosebire de fotbal, baschet sau tenis, sunt foarte rare perioadele în care avem parte de meciuri de box importante câteva zile la rând.

Uneori pregătirea unei lupte pentru o centură durează și câteva luni, timp în care pariorii analizează duelul și încearcă să aleagă cel mai bun pronostic. Există o serie de case de pariuri importante ce oferă în țara noastră pariuri pe box. Printre acestea se numără:

 • Betano
 • Sportingbet
 • Superbet
 • Winbet
 • 888Sport
 • Netbet
 • Unibet
 • Betfair
 • Fortuna
 • Mozzart
 • Stanleybet
 • Casa Pariurilor.

În continuare, vom oferi 3 exemple concludente pentru piețele de pariere pe box.

Netbet

La casa de pariuri Netbet ai ocazia să mizezi pe acest sport cu săptămâni înainte. Cotele sunt oferite din timp, așadar pariorii au șansa să analizeze în detaliu înfruntarea. Sunt disponibile atât pariuri clasice pentru câștigătorul meciului, cât și pariuri de tip sub/peste pentru numărul de runde.

Nu în ultimul rând, pentru cei care vor să mizeze la o cotă mai mare, pot încerca să anticipeze corect modalitatea prin care meciul va fi câștigat sau chiar în ce rundă se va întâmpla acest lucru. Acest operator dispune de aplicație mobilă pe iOS, fiind încă în lucru cea pentru dispozitivele Android.

Clienții noi sunt așteptați de un pariu fără risc în valoare de 500 RON, așadar dacă te decizi să mizezi pentru prima dată pe box, o poți face acum cu un bonus excelent.

Netbet, PariuriOnline.tv

Unibet

Unibet își întâmpină clienții cu un bonus de bun venit în valoare de 300 RON. Acesta este acordat după prima depunere. Toate meciurile importante de box sunt disponibile în oferta Unibet, iar primul tău pariu poate fi efectuat chiar cu ajutorul sumei bonus oferite chiar de către operator.

Această casă de pariuri este recunoscută pentru oferta foarte atractivă de pe live și cotele destul de ridicate. Boxul, la fel ca orice alt sport, permite pariurile live. Așadar, atunci când urmărești un meci de box poți adăuga o doză în plus de adrenalină, mizând pe pugilistul preferat.

Unibet, PariuriOnline.tv

Sportingbet

Casa de pariuri Sportingbet are o serie de atuuri pentru care pariorii aleg să își deschidă un cont online. Vorbim de o ofertă extinsă pe live, de funcția de cash-out bine optimizată și de opțiunea de creare a unui pariu. Bonusul de bun venit este și el unul foarte interesant, clienții noi având ocazia să beneficieze de 500 RON în 3 pași.

Din câte știm, toate meciurile importante de box dintr-un an calendaristic se regăsesc în oferta de pariere Sportingbet. Este posibil să apară unele modificări, așadar pariurionline.tv îți recomandă să consulți disponibilitatea piețelor înainte de a-ți deschide un cont.

Sportingbet, PariuriOnline.tv

Mai mult

De ce pariurile sportive sunt mai profitabile decât cazinoul
Sfaturi pentru administrarea bugetului
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Champions League
Cotele la pariuri sportive
Pariuri pe soliste
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Baschet
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe tenis
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Formula 1
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe MMA/UFC

Cele mai bune case de pariuri