Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Baschet

Baschetul este un sport ce atrage anual sute de milioane de fani în întreaga lume. Ca și competiție internă, în România, acesta nu poate rivaliza cu fotbalul, însă de-a lungul timpului am avut parte de performanțe atât la nivel de echipe, cât și la nivel individual. Ghiță Mureșan a fost cel mai mare ambasador al României, acesta evoluând la un nivel de top – în NBA.

În principal, datorită acestei competiții care este liga națională de baschet din Statele Unite ale Americii, acest sport este popular printre pariorii din țara noastră. Din câte știm, toți operatorii online licențiați de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc oferă în acest moment pariuri pe baschet.

Lista este foarte lungă și amintim nume precum Betano, Superbet, Betfair, Casa Pariurilor, Netbet, Unibet, Fortuna, 888Sport, Sportingbet, Mozzart sau Public Win.

Betano

De foarte mulți ani, Betano reprezintă unul din cei mai importanți operatori din România. Compania a strâns distincții peste distincții, la gale importante precum EGR Awards. În acest moment, Betano se poate lăuda cu cele mai bune oferte de pe piață, raportându-ne la cote. Oferta pe baschet este extinsă, fiind disponibile atât pariuri pre-meci, cât și live sau antepost.

Betano, PariuriOnline.tv

De la soliste, la total puncte sau chiar marcatori, la Betano poți paria pe zeci de piețe din baschet. Meciurile importante din NBA vin deseori alături de promoții sau misiuni.

Superbet

Superbet și-a câștigat notorietate cu ajutorul locațiilor stradale. Operatorul a făcut apoi trecerea și în online, unde a introdus platforma de SuperSocial care adună la un loc zeci de mii de pariori. Prin intermediul acesteia ai ocazia să îți împărtășești pariurile din baschet, să primești aprecieri și comentarii și să urmărești live cu alți pariori evenimentele favorite.

Superbet, PariuriOnline.tv

De asemenea, promoția SuperAvantaj îți oferă posibilitatea să câștigi un pariu pe baschet înainte de finalul meciului. Cum este posibil acest lucru? Dacă mizezi pe câștigătoarea unei partide sau pe șansă dublă în EuroLiga Masculin sau Play-Off NBA și echipa pe care ai pariat conduce la minim 15 puncte, atunci pariul este declarat câștigător.

Betfair

Betfair este o casă de pariuri unică în România datorită platformei de Exchange. Prin intermediul ei, ai ocazia de a anticipa modificările de cote și să mizezi chiar împotriva altor pariori. Vorbim despre o platformă nemaiîntâlnită pe piața de la noi și un lider în acest domeniu. Ofertele pe baschet sunt variate, iar Betfair îți pune la dispoziție piețe atât pre meci, cât și live. Evident, cele mai multe opțiuni sunt disponibile pentru NBA.

Betfair, PariuriOnline.tv

Unibet

Unibet este un alt lider de piață atunci când vorbim despre pariurile sportive în România. Printre principalele atuuri ale acesteia se numără bonusul de bun venit, platforma bine optimizată și streaming-ul live. Însă, pariorii preferă Unibet în principal datorită ofertei live. Această casă de pariuri oferă foarte multe opțiuni de pariere, iar cotele sunt destul de ridicate.

Tocmai de aceea, Unibet este o recomandare potrivită dacă îți dorești să trăiești adrenalina unui meci din campionatul intern, EuroLiga sau NBA.

Unibet, PariuriOnline.tv

Mai mult

De ce pariurile sportive sunt mai profitabile decât cazinoul
Sfaturi pentru administrarea bugetului
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Champions League
Cotele la pariuri sportive
Pariuri pe soliste
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe tenis
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Formula 1
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe MMA/UFC
Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe box

Cele mai bune case de pariuri