Apple Pay la pariuri sportive

Industria jocurilor de noroc din România a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimii ani. Casele de pariuri stradale au început să ofere tot mai multe alternative, iar în acest moment pariorii se pot bucura de nenumărate platforme online.

Deoarece comoditatea și rapiditatea definesc secolul 21, această industrie a fost nevoită să se adapteze din mers. Majoritatea operatorilor ce dețin agenții offline, au făcut trecerea și în online, acolo unde au dezvoltat atât un site web, cât și o aplicație mobilă. Astfel, clienții au ocazia să mizeze atât pre-meci, cât și live, din orice colț al țării.

O altă caracteristică a pariurilor online ce continuă să se extindă este cea a plăților. Evident toate casele de pariuri acceptă depuneri și retrageri prin clasicele metode ale cardului sau a transferului bancar. Utilizatorii însă au început să prefere și alte metode, printre care diverse portofele electronice.

Este și cazul Apple Pay, o modalitate mai puțin populară în momentul de față, care a fost însă introdusă deja pe piața pariurilor sportive din România. În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă toate aspectele acestei metode de plată și vei putea afla la ce operator online o poți utiliza.

Ce este Apple Pay?

În primul rând, probabil v-ați dat seama și din nume, Apple Pay este o metodă destinată exclusiv utilizatorilor de dispozitive cu sistem de operare iOS. Vorbim de un serviciu de plată ce a apărut pe piață pentru prima oară în anul 2014, la inițiativa companiei Apple. Acesta poate fi utilizat pe iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac. Aplicația Apple Pay este disponibilă în App Store, iar utilizarea ei este facilă.

Asemăntor cu Skrill sau Neteller, Apple Pay permite utilizatorilor să depună bani de pe un card bancar. Cu ajutorul ei apoi se efectuează plăți pe diferite platforme online, printre care și site-uri de pariuri sportive.

De ce să utilizezi Apple Pay la pariuri sportive?

În primul rând, este vorba de o metodă rapidă și mult mai ușoară față de cardul bancar sau transferul bancar. Depunerile se fac în doar câteva secunde și vorbind de un sistem de operare precum iOS, există destul de puține buguri.

În al doilea rând, pentru că aparține Apple, este un serviciu de plată sigur. Majoritatea dispozitivelor noi permit utilizarea unui Face ID, așadar nicio tranzacție nu poate fi aprobată fără prezența deținătorului contului.

Știm deja faptul că Apple utilizează tehnologii de ultimă generație pentru securitate cibernetică, așadar Apple Pay este o alegere inspirată atunci când vorbim de fondurile noastre la pariuri sportive.

Evident, principalul dezavantaj al acestei metode de plată este faptul că utilizatorii Android nu au acces la ea.

Case de pariuri din România care acceptă Appe Play

Apple Pay reprezintă încă un subiect tabu pentru casele de pariuri din România. Există foarte puține cazuri în care această metodă de plată este acceptată, însă important este faptul că a fost luată în calcul.

Pentru a putea depune la pariuri sportive cu ajutorul Apple Pay, mai întâi trebuie să te înregistrezi iar apoi este indicat să finalizezi procesul de verificare KYC. Fără acest al doilea pas, nu vei putea solicita retrageri, iar după 30 de zile contul va fi închis și fondurile vor fi rambursate către bugetul statului.

După ce ai finalizat verificarea, atunci poți accesa secțiunea ”Depuneri” (poate fi regăsită sub diverse denumiri) și apoi trebuie să selectezi metoda Apple Pay.

Momentan, cel mai important operator online licențiat de către ONJN în România, ce acceptă depuneri prin Apple Pay – este Unibet. Această casă de pariuri își întâmpină clienții cu un bonus de bun venit în valoare de 300 RON.

Comisionul este de 2%, însă îți recomandăm să arunci o privire peste termenii și condițiile casei de pariuri, deoarece aceste date se pot modifica oricând. Limita minimă a unei depuneri prin intermediul Apple Pay este de 50 RON, iar cea maximă de 50.000 RON. Transferul se efectuează instant și sigur.

Întrebări frecvente

  1. Pot solicita retrageri prin intermediul Apple Pay?

Din câte știm, momentan niciun operator online nu permite această modalitate pentru retrageri. După cum spuneam, Apple Pay este încă la început pe piața pariurilor sportive din România, așadar ne așteptăm mai întâi la o adopție mai mare în ceea ce privește depunerile.

  1. Pot beneficia de un Bonus de Bun Venit dacă am depus prin Apple Pay?

Acest lucru este posibil, însă termenii și condițiile bonusului de bun venit se actualizează deseori. Înainte de a deschide un cont și de a depune prin Apple Pay, este indicat să citești regulamentul casei de pariuri, pentru a nu exista neplăceri.

  1. Ce este Face ID?

Face ID este una din cele mai avansate tehnologii utilizate de către Apple. Camera TrueDepth capturează și reține date faciale ale utilizatorului, analizând mii de puncte invizibile. Cu ajutorul acestei metode de securitate, utilizatorii iOS au ocazia să acceseze aplicații sau să efectueze plăți.

Mai mult

Paysafecard la pariuri sportive
Cardul MasterCard la pariuri sportive
Cardul VISA la pariuri sportive
Plata cu Skrill la pariuri sportive
Plata cu Neteller la pariuri sportive
Plata cu Trustly la pariuri sportive
Plata cu Bitcoin la pariuri sportive
Plata cu criptomonede la pariuri sportive
Plata cu Top Pay la pariuri sportive
Plata cu Smith & Smith la pariuri sportive

Cele mai bune case de pariuri