Pariuri Online | Biletul Zilei

Toate informatiile necesare celor care pariaza online

Bet365


         Bet365 se afla printre cele mai importante agentii de pariuri si jocuri online pe plan modial. Clientii pot alege din Pariuri Sporive, Pariuri Financiare, Casino, Poker si Jocuri. De asemenea, Bet365 este cea mai iubita casa de pariuri online de catre romani pentru interfata foarte bine pusa la punct, timpul de incarcare a paginilor fiind foarte rapid si cel mai important, peste 40 de optiuni de pariere live la aproape toate meciurile.
Unul din marele avantaj al caselor de pariuri online este ca nu percep acea taxa de 15% ca si casele de pariuri de la coltul strazii. Pe langa asta poti paria de acasa foarte comod chiar inainte de inceperea meciului. Bet365 este preferata atat de romani cat si de pariori din peste 140 de tari datorita complexitatii gamei de pariuri pe care o ofera casa de pariuri. Este important ca agentia de pariuri online sa iti ofere optiunile de pariuri pe care le cauti la fiecare meci.
Un alt avantaj pe care il are Bet365 pentru romani este interfata in limba romana, astfel nu va veti impiedica de nici-un obstacol in timp ce navigati pe site-ul lor. Bet365 are de asemenea si optiunea de Asistenta online care este valabil si in limba romana. Aceasta optiune este valabila 24/24 si agentii care va vor raspunde sunt foarte amabili si sigur nu veti inchide fereastra de chat nelamuriti in privinta subiectului care va interesat.

Optiunea Meci Live

Aceasta optine noua cu care vine Bet365 va usura modul dumneavoastra de pariere live. Din meniu aveti optiunea de a alege Transmisiune Live si Meci live.
– daca selectati Transmisiune Live Bet365 va ofera o multitudine de transmisiuni directe de la meciuri disponibile. Este ca si cum v-ati uita la televizor!
-daca selectati Meci live, Bet365 va ofera statistici live reale din timpul meciului Lovituri la poarta, Lovituri in afara portii, Atacuri, Atacuri periculoase. In plus, va ofera si animatie care va arata cine este in posesia mingii, cine ataca, cine da corner etc…

Si acum sa trecem la partea cea mai importanta: Bonusuri Bet365
– primul bonus care vi-l ofera casa de pariuri este acela de inscriere. La primul depozit, casa de pariuri va ofera un bonus de pana la 200 de RON, care daca ii rulati precum prevede regulamentul, ii puteti retrage in scurt timp.
– al doilea bonus care va este oferit este acela de 100 RON daca pariati de pe telefonul mobil.
Asadar nu ezitati sa va inscrieti acum la Bet365!!!

TAGS: Bet365, casa de pariuri online Bet365, agentie de pariuri online Bet365, bonus inregistrare Bet365, transmisiune directe, meci live, bonus pariu telefon mobil, pariuri online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.