100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie aplicație iOS Winmasters

Ios App, PariuriOnline TV

Winmasters nu se numără printre alegerile de top ale pariorilor din România, însă acest operator are vechime pe piața jocurilor de noroc de la noi din țară. Începând cu anul 2015, Winmasters activează în acest sector, cu o licență emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Din această privință, poți sta liniștit, deoarece la Winmasters vei paria legal.

Dacă te decizi să îți deschizi chiar acum un cont, trebuie să știi că ai la dispoziție două variante. Fie accesezi site-ul online, fie descarci aplicația mobilă, ce este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android. În cele ce urmează, vom vorbi pe larg despre aplicația destinată utilizatorilor ce utilizează un dispozitiv cu sistem de operare iOS.

Pariurionline.tv îți prezintă toate aspectele pe care este bine să le știi, atunci când pariezi de pe mobil la Winmasters.

 

Aplicația Winmasters prezintă lizibil informațiile

Culorile alese pentru aplicația mobilă Winmasters sunt alb, gri și portocaliu. Informațiile sunt lizibile, fiind prezentate pe un fundal gri deschis, ce tinde spre alb. De asemenea portocaliul este utilizat pentru a nuanța diferite aspecte precum scorul live, delimitându-le de numele competiției sau cel al echipelor.

În partea de sus, avem la dispoziție butoanele de conectare și înregistrare, alături de o pictogramă ce înfățișează 3 linii orizontale. Dacă apăsăm pe ele, vom putea accesa oferta completa sportivă și vom avea o funcție de căutare, pentru a ajunge mai ușor la evenimentul dorit.

Partea de jos este destinată celorlalte secțiuni de care au nevoie pariorii. În partea stângă sunt dispuse două butoane, pentru sporturi și pariuri live. Urmează un buton mare roșu, din nou format din 3 linii orizontale. La apăsarea lui, putem accesa promoțiile disponibile, calendarul cazinoului cât și cazinoul live.

Ultimele două secțiuni sunt dedicate cazinoului și a pariurilor stabilite. Evident cel din urmă poate fi accesat doar de către utilizatori.

Per total, aplicația este una simplă, care prezintă concis toate informațiile. Meniul nu este încărcat, evenimentele se pot identifica destul de ușor, iar paleta de culori face din aplicația Winmasters o experiență relaxantă pentru pariori. Concluzionând, putem spune că vorbim de un ”Așa DA”!

 

Mai mult

Recenzie Winmasters România
Cum îți deschizi cont la Winmasters România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot