100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Winmasters România

4.5/5
Plusuri
  • Aplicații Android și iOS bine optimizate
  • Bonusuri și promoții multiple pentru clienți
  • Suport tehnic prin live chat
Minusuri
  • Ofertă modestă pe partea de cazino

Winmasters reprezintă unul din cei mai vechi operatori online ce au apărut pe piața jocurilor de noroc din România. Compania face parte din brandul WM Interactive Limited ce își are sediul principal în Malta. Aceasta a luat naștere în anul 2014. În luna iunie a anului 2016, Winmasters a primit o licență de funcționare în România de la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN), care este valabilă până pe 30 iunie 2026.

Așadar, dacă îți dorești să îți deschizi un cont online la Winmasters poți sta liniștit, deoarece această casă de pariuri operează perfect legal. Se putea paria și înainte de 2016 pe platforma online, însă aceasta a suferit modificări masive în acel an. Au apărut noi tipuri de pariuri, precum și funcția cashout – una esențială pentru pariorii care mizează online. În prezent, Winmasters are peste 60.000 de evenimente lunar în ofertă, dintre care aproape jumătate sunt transmise prin stream-uri live.

 

Cum îți deschizi cont la Winmasters România

Pentru a-ți deschide un cont nou la Winmasters ai de ales între site-ul online sau aplicația mobilă. Procesul de înregistrare este unul relativ simplu și se accesează apăsând butonul roșu pe care scrie „Înregistrare”.

Într-o primă fază va fi necesară introducerea e-mailului tău și îți vei alege un nume de utilizator alături de o parolă. La următorul pas, casa de pariuri are nevoie de informații de bază despre tine precum nume, prenume, gen, data nașterii, naționalitate și CNP. După ce îți vei alege și moneda contului, procesul de înregistrare poate lua sfârșit.

Nu uita, ca în maxim 30 de zile de la deschiderea contului să parcurgi și procesul de verificare KYC, fără de care nu te poți bucura pe deplin de experiența Winmasters.

winmasters pariuri

 

Depuneri și retrageri

După ce ți-ai deschis și verificat contul Winmasters poți începe să depui și să pariezi. Ca o primă metodă de alimentare a contului, vorbim despre cardul de credit sau debit. Sunt acceptate carduri emise de către VISA, Maestro și Mastercard, iar limitele minime și maxime sunt de 20 RON, respectiv 9000 RON. Pentru a depune cu cardul trebuie să selectezi suma dorită, iar apoi să comunici următoarele informații:

  • Numele deținătorului cardului
  • Codul de 16 cifre de pe partea frontală a cardului
  • Data expirării cardului
  • Codul CVV de pe spatele acestuia.

De asemenea, la această casă de pariuri poți depune fonduri cu ajutorul portofelelor electronice Skrill, Neteller și Paysafe. În cazul acestor 3 metode, suma minimă acceptată este de 20 RON (40 RON pentru Neteller), iar suma maximă de 4000 RON în cazul Paysafe și 9000 RON în cazul Skrill & Neteller. Alimentarea se face instant, prin introducerea datelor aferente portofelului electronic.

În ceea ce privește retragerile, poți opta pentru toate metodele de mai sus, la care se adaugă și transferul bancar SEPA. 80 RON este suma minimă pe care o poți retrage din contul online Winmasters, iar 9000 RON este valoarea maximă. Excepție face Paysafecard, prin intermediul căreia poți retrage maxim 4000 RON. Trebuie să ți cont de faptul că la Winmasters poți solicita o retragere doar prin intermediul metodei utilizate pentru a depune.

Cele două opțiuni sunt disponibile în contul tău online, la categoria „Casierie”.

 

Bonus de Bun Venit Winmasters

Bonusul de bun venit la Winmasters este unul excelent, comparativ cu piața din România. Începând cu anul 2024, clienții noi se pot bucura de dublul primei sume depuse în limita a 500 RON. Depunerea trebuie să aibă valoarea minimă de 50 RON, să fie efectuată în maxim 14 zile de la deschiderea contului și să nu se realizeze prin intermediul Skrill sau Neteller.

Această sumă trebuie să îndeplinească anumite condiții de rulaj, înainte de solicitarea unei retrageri. Este vorba despre 8 pariuri single pe cote de minim 1.65 sau pe bilete combo de cotă totală minimă 2.30 cu o cotă ce pornește de la 1.35 la fiecare eveniment.

Nu se acceptă pariuri de tip sistem, cele cu meciuri cu marjă 0% sau cele la care s-a utilizat funcția cashout. Clienții au la dispoziție 14 zile pentru efectuarea rulajului bonusului.

 

Ofertele de pariere pe sport

Winmasters, pariurionline.tv

Oferta sportivă de la Winmasters este una excelentă, ce s-a îmbogățit mult în ultimii ani. În prezent, sunt disponibile piețe de pariere din fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, hochei pe gheață, tenis de masă, baseball, ciclism, crichet, curling, darts, futsal, golf, polo, rugby, snooker, sporturi de contact sau fotbal australian.

Oferta de eSports este și ea bine definită, amatorii acestor jocuri video având ocazia să mizeze pe competiții din FIFA, NBA2k, CS:GO, DOTA 2, King of Glory, League of Legends, Starcraft 2 sau Valorant. Mai mult decât atât, pentru sporturi precum volei sau fotbal sunt disponibile meciuri imaginare generate de calculator.

Winmasters oferă și pariuri pentru evenimente politice sau emisiuni de divertisment. Clienții își pot încerca norocul la alegeri prezidențiale din Europa, America de Sud sau Statele Unite ale Americii. De asemenea, aceștia pot paria pe Eurovision.

Nu în ultimul rând, sunt disponibile pariuri pentru curse de cai sau de câini. La capitolul promoții, Winmasters stă destul de bine. Una dintre cele mai populare este cea cu asigurare pentru pariuri combo.

Practic, poți primi toată miza înapoi atunci când un singur eveniment de pe biletul tău este declarat pierzător. Pentru a te bucura de această promoție, trebuie să plasezi un pariu cu minim 5 selecții, fiecare să aibă o cotă de minim 1.25, iar miza biletului să nu fie mai mică decât 20 RON. În cazul în care un singur eveniment este pierzător, poți trimite un e-mail la Winmasters cu ID-ul pariului, iar operatorul online îți va credita un pariu gratuit egal cu valoarea mizei, în limita a 50 RON.

În concluzie, Winmasters reprezintă un operator bine definit pe piața jocurilor de noroc din România. Această casă de pariuri continuă să atragă clienți prin intermediul unei oferte extinse, a unui bonus de bun venit generos și prin promoțiile constante. Pariurionline.tv ți-a prezentat în această recenzie toate detaliile de care ai nevoie înainte de a-ți deschide un cont online.

 

Mai mult

Cum îți deschizi cont la Winmasters România
Recenzie aplicație iOS Winmasters