100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Winmasters România

Registracija, pariurionline TV

Winmasters se numără printre cei mai vechi operatori online pe piața jocurilor de noroc din țara noastră. Această companie a luat naștere în anul 2014, iar în luna iunie a anului 2016 a primit licența de funcționare legală din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc. Cu alte cuvinte, dacă îți dorești să îți deschizi un cont online, poți fi sigur că această casă de pariuri este una care funcționează perfect legal, fondurile tale fiind în siguranță.

Pentru a putea avea un cont online la Winmasters, pariurionline.tv îți oferă informațiile necesare în vederea deschiderii acestuia. Mai întâi va trebui să alegi calea prin care îl vei deschide, respectiv site sau aplicația mobilă disponibilă pe iOS și Android. Următorul pas este să apeși pe butonul roșu, cu inscripția „Înregistrare”.

Apoi, va trebui să îți introduci e-mailul, să îți alegi numele de utilizator și o parolă. În cazul parolei, ai nevoie de minimum 8 caractere, o literă și un număr. După ce apeși pe butonul „Înainte”, vei fi întâmpinat de o nouă fereastră.

Inregistare winmasters, pariurionline.tv

Aici, casa de pariuri solicită genul, numele și prenumele, data nașterii și naționalitatea. Nu în ultimul rând, ai nevoie de codul numeric personal, cel care îți confirmă vârsta minimă legală de a paria în România – 18 ani.

În cazul monedei contului, ai la dispoziție 3 opțiuni:

  • RON
  • USD
  • EUR

Inregistare winmasters, pariurionline.tv

În final, va trebui să accepți termenii și condițiile și să finalizezi procesul de înregistrare a contului.

 

Cum îți verifici contul la Winmasters

După ce contul a fost deschis, este recomandat ca imediat să începi procesul de verificare KYC. Fără acest pas vei avea limitări la depunere, nu vei putea solicita retrageri, iar după 30 de zile contul va fi închis și fondurile rămase vor fi transferate către bugetul statului.

În mod normal, verificarea este finalizată în maxim 24 de ore de la trimiterea documentelor, însă procesul poate dura chiar și 2-3 zile lucrătoare. Pentru a-ți verifica noul cont, ai la dispoziție o secțiune dedicată acestui proces. Winmasters are nevoie în primul rând de o copie a unui act de identitate. Sunt preferate buletinul și pașaportul, însă este posibil să fie acceptat și permisul de conducere.

Apoi, ai nevoie de o dovadă a adresei ce se poate realiza prin două metode. Fie trimiți o copie a unui extras de cont bancar, fie optezi pentru copia unei facturi de utilități ce nu trebuie să fie mai veche de 3 luni. Sunt acceptate facturi de la electricitate, gaze naturale, apă, internet, telefonie sau televiziune.

Nu în ultimul rând, în cazul în care alegi să îți alimentezi contul cu un card de credit/debit va trebui să furnizezi o fotografie cu partea din față a cardului. Operatorul îți va comunica ce informații trebuie ascunse. Fotografiile/copiile trebuie să fie clare, toate cele 4 colțuri ale documentului să fie vizibile, iar informațiile 100% corecte.

Se acceptă documente în format .pdf, .png sau .jpg, de maxim 4 MB. Dacă întâmpini probleme cu procesul de verificare KYC, pariurionline.tv îți recomandă să contactezi operatorul.

 

Mai mult

Recenzie Winmasters România
Recenzie aplicație iOS Winmasters

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot