100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Unibet România

Registracija, pariurionline TV

Unibet este de departe una din cele mai importante case de pariuri online din România. Compania are o istorie de peste 20 de ani, luând naștere în anul 1997. 25 de ani mai târziu, acest operator online se poate lăuda cu distincții la gale de renume precum EGR sau IGA.

În prezent, Unibet operează pe teritoriul României perfect legal, cu o licență emisă de ONJN. Dacă îți dorești să îți deschizi un cont online la Unibet, pariurionline.tv îți explică pas cu pas cum poți realiza acest lucru.

Procesul de înregistrare se poate efectua fie prin intermediul site-ului, fie prin cel al aplicației mobile disponibile pe iOS și pe Android. În momentul în care apeși butonul „Înregistrare” vei fi întâmpinat de o fereastră în care ți se prezintă bonusul de bun venit. Momentan, această casă de pariuri oferă un pariu fără risc de 100%, în valoare de maxim 300 de RON. În plus, vei primi și 150 de rotiri gratuite la Burning Hot.

Inregistare Unibet, PariuriOnline TV

Deschiderea unui cont începe cu numele, prenumele, e-mailul și parola. În cazul parolei, se pot folosi între 8 și 40 de caractere, fiind necesară utilizarea unei litere majuscule, a unei cifre și a unui semn de punctuație. Mare atenție însă, este recomandat să nu fie incluse în parolă numele tău, data ta de naștere sau termenul ”Unibet”. Acestea sunt criterii foarte ușor de recunoscut în cazul unei parole.

În continuare, Unibet are nevoie de date de identificare importante precum CNP, data nașterii sau genul tău. Toate aceste informații trebuie să fie corecte, deoarece cu ajutorul lor se va verifica ulterior contul, așadar fii foarte atent/ă.

Inregistare Unibet, PariuriOnline TV

 

Cum îți verifici contul la Unibet România

În următoarele rânduri vei afla cum îți verifici contul la Unibet România. Mai întâi, trebuie să înțelegi faptul că verificarea KYC este foarte importantă, deoarece fără ea nu vei putea depune mai mult de 200 de euro, nu vei putea efectua retrageri, iar contul tău va fi închis în 30 de zile și fondurile rămase vor fi virate către bugetul statului.

Pentru verificarea de bază vei avea nevoie de unul din următoarele documente:

  • Carte de identitate
  • Pașaport
  • Permis de conducere.

În cazul primelor două, este necesară doar partea frontală a documentului, iar pentru permisul de conducere vor fi necesare ambele părți, respectiv față-verso.

Ulterior, operatorul online poate solicita o copie a cardului de credit sau debit față-verso. Unibet nu va cere niciodată codul de securitate CVV și uneori este solicitat în cazul unei prime depuneri mari. În anumite cazuri, operatorul online poate cere o dovadă a adresei. În acest caz, poți trimite copia unei facturi de utilități (energie electrică, apă, gaze, internet, telefonie) sau un extras de cont bancar în care se pot vedea toate datele tale.

Pentru a trimite toate aceste documente, trebuie să accesezi opțiunea „Verificarea contului” din „Contul meu”. Acolo, vei putea apăsa pe butonul „Alege-ți fișierele”. Sunt acceptate fișiere în format .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tiff, .doc, .docx, .pdf. Dimensiunea maximă acceptată este de 10MB.

Mare atenție ca pozele să fie clare și informațiile lizibile. Procesul de verificare nu ar trebui să dureze mai mult de 3 zile lucrătoare.

 

Mai mult

Recenzie Unibet România
Recenzie Aplicație Unibet iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot