100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi un cont la Superbet România

Registracija, pariurionline TV

Superbet reprezintă una din cele mai puternice prezențe pe piața pariurilor din România. Cu aproape 1000 de agenții stradale în momentul de față, este evident de unde și-a căpătat acest operator online notorietatea.

Trecerea în online a fost una de bun augur pentru Superbet, care a atras mii de pariori. Super Social reprezintă o platformă excelentă prin care pariorii își pot expune public biletele, pot aprecia și comenta pariurile celorlalți și pot discuta în timp ce urmăresc în direct evenimentele sportive.

În cele ce urmează vom discuta despre cum îți deschizi un cont la Superbet România. Procedura de înregistrare este una simplă. Fie optezi să îți deschizi un cont online de pe site-ul superbet.ro, fie descarci aplicația mobilă disponibilă pe iOS, cât și pe Android.

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul ”Înregistrare” și să parcurgi un proces de 2-3 minute. Informațiile de contact trebuie să fie corecte. Sunt necesare numele și prenumele, e-mailul, CNP-ul, numărul de telefon și adresa. Apoi îți vei seta un nume de utilizator unic și o parolă.

Înainte de crearea contului, trebuie să declari pe proprie răspundere faptul că ai vârsta de 18 ani și că ești de acord cu termenii și condițiile Superbet. Nu îți face griji, deoarece aceste lucruri se efectuează cu un singur click.

Superbet inregistrare, PariuriOnline TV

De aici mai ai doar un singur pas pentru a te putea conecta la contul tău Superbet. Trebuie să intri pe e-mail și să îți confirmi identitatea. În cazul în care nu găsești în inbox mailul de la Superbet, verifică și în secțiunile Spam, Promotions sau Social.

După înregistrare, ai ocazia să primești un bonus de bun venit. Superbet îți oferă până la 500 RON în 3 pași simpli. Acest bonus se acordă la primele 3 depuneri, fiind împărțite în 200 RON – prima depunere, în 200 RON – a doua depunere, iar a 3-a depunere conține valoarea maximă de 100 RON.

În cazul în care întâmpini probleme cu înregistrarea, bonusul de bun venit, platforma sau aplicația Superbet, suportul operatorului online îți stă la dispoziție prin intermediul e-mailului suport@superbet.ro. Ai ocazia să îți modifici și datele personale în cazul în care ai introdus ceva greșit.

 

Cum îți verifici contul la Superbet

Înainte de a începe să pariezi este bine să îți verifici contul pentru a putea ulterior să îți retragi câștigurile. Poți face acest lucru foarte ușor, apăsând pe numele tău de utilizator. Apoi, trebuie să selectezi ”Încărcare documente”. Această verificare este absolut necesară pentru ca Superbet să evite posibile fraude sau ilegalități.

Operatorul online este obligat să se asigure de faptul că ești deținătorul real al contului și ai vârsta minimă legală pentru a participa la activități legate de jocuri de noroc – 18 ani.

Superbet își rezervă dreptul de a face verificări suplimentare atunci când consideră că este cazul. Este posibil să fie cerute diferite acte de identitate sau extrase de cont.

 

Mai mult

Recenzie Superbet România
Recenzie Aplicație Superbet iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot