100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Stanleybet iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Stanleybet este un nume foarte popular în sfera pariurilor sportive din România, mai ales dacă ne raportăm la locații stradale. Acest operator are o experiență uriașă în domeniu, compania Stanley Leisure Plc luând naștere încă din anii 50. Filiala care momentan activează și pe teritoriul României a fost creată în anul 1997.

Începând cu anul 2016, Stanleybet a făcut trecerea în online și a primit o licență de funcționare legală din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc. Pariorii din țara noastră se pot bucura acum de o experiență din partea Stanleybet și pe dispozitivele ce operează pe iOS.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi App Store, acolo unde ai la dispoziție aplicația denumită „Stanleybet.ro”.

 

Stanleybet, clasicul roșu

Probabil toți pariorii din România care au pășit măcar odată într-o agenție stradală Stanleybet recunosc celebrul roșu al acestui operator. Acea nuanță este prezentă în locațiile offline, în logo-ul companiei și evident în aplicația mobilă.

În momentul în care deschizi aplicația, ești întâmpinat de ofertele acestei case de pariuri. Alături de ele se fac remarcate două butoane pentru Conectare și Înregistrare. În colțul din dreapta sus este disponibil un buton dedicat suportului live pentru toți clienții.

Meniul principal poate fi accesat în partea din stânga, acolo unde este disponibil un buton format din 3 linii orizontale.

 

Aplicația Stanleybet prezintă suport pentru clienții români și străini

Imediat după ce accesezi meniul, aplicația îți permite să schimbi din limba română în limba engleză și invers. Apoi vei avea posibilitatea de a accesa 6 butoane. Primul este dedicat secțiunii sportive, al doilea evenimentelor live, iar al treilea cazinoului live. Ultimele 3 te redirecționează către: loto, promoții și blog.

Apoi, ai la dispoziție o listă a agențiilor stradale Stanleybet disponibile pe teritoriul țării noastre. Partea de jos a meniului este dedicată informațiilor utile pentru pariori. Vei întâlni următoarele secțiuni:

 • Întrebări frecvente
 • Depuneri și retrageri
 • Termeni și condiții
 • Regulamente
 • Joc responsabil
 • Protecția datelor
 • Cookies
 • Despre noi
 • Contact
 • Cariere
 • Ghid pariere.

În concluzie, aplicația mobilă Stanleybet oferă o imagine de ansamblu asupra pariurilor sportive. Clienții acestui operator au ocazia să mizeze pre-meci și live și să acumuleze informații din acest domeniu.

 

Mai mult

Recenzie Stanleybet România
Cum îți deschizi un cont la Stanleybet România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot