100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi un cont la Stanleybet România

Registracija, pariurionline TV

Stanleybet este una dintre cele mai vechi case de pariuri de pe teritoriul României. Primele locații stradale au fost deschise în anul 2004. Operatorul a continuat să se dezvolte și deține în prezent peste 300 de agenții stradale. Trecerea în online a fost efectuată în anul 2016. În prezent, ai două opțiuni pentru a-ți deschide un cont online la această casă de pariuri.

Fie poți accesa de pe o platformă desktop site-ul Stanleybet, fie poți descărca pe mobil sau tabletă aplicația acestora. Aplicația este disponibilă atât pe sistemele de operare iOS, cât și pe cele Android. În cel din urmă caz, ai nevoie să activezi din setări o funcție ce îți permite instalarea aplicațiilor ce nu se regăsesc pe Google Play.

În momentul în care ai accesat platforma online, vei avea la dispoziție butonul ”Deschide-ți cont”, iar mai apoi butonul ”Înregistrează-te”. Va fi necesar un nume de utilizator valid și de o parolă de minim 6 caractere din care una trebuie să fie o cifră. Este obligatoriu o adresă de e-mail și opțional un număr de telefon.

Stanleybet, Pariurionline TV

Următoarea fereastră va afișa un formular unde trebuie să îți introduci numele, prenumele, data nașterii, sexul și CNP-ul. Nu uita de faptul că pentru a paria legal în România trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani. Datele tale trebuie să fie reale, deoarece ulterior casa de pariuri va avea nevoie de o copie după cartea ta de identitate.

Stanleybet, Pariurionline TV

În cazul înregistrării este posibil să îți alegi o întrebare și un răspuns de securitate.

 

Cum îți verifici contul la Stanleybet România

La Stanleybet este necesar la fel ca și în cazul celorlalți operatori online, ai nevoie să parcurgi toți pașii pentru procesul de verificare KYC. Acesta este unul facil, iar pariurionline.tv îți prezintă pașii necesari.

Vei avea nevoie de copia unui act de identitate (buletin, pașaport sau permis de conducere), o copie după o factură de utilități (energie electrică, internet, gaze, tv, telefonie sau extras de cont bancar) și copia unui card de credit (doar în cazul în care vrei să efectuezi o depunere cu cardul). Informațiile se introduc în secțiunea ”Contul meu”.

Ai posibilitatea să încarci documentele pe platforma online sau să contactezi operatorul prin intermediul e-mailului. Fotografiile trebuie să fie clare, informațiile lizibile și toate cele 4 colțuri ale documentelor să fie incluse în fotografii. Nu acoperi informații în afara de cele recomandate de către operatorul online. De altfel, nu trimite nici documente în plus pentru că acestea nu vor ușura procesul de verificare.

În mod normal, procesul de verificare este finalizat în decurs de câteva ore, dar în cazuri speciale se poate întinde până la câteva zile. Contul online se poate utiliza și fără o verificare, însă sunt impuse câteva limite la depunere și nu se pot efectua retrageri.

Conform legilor în vigoare, procesul de verificare KYC trebuie să fie efectuat în maximum 30 de zile de la deschiderea contului pe platforma online. În momentul de față, o persoană poate deține un singur cont online la Stanleybet.

 

Mai mult

Recenzie Stanleybet România
Recenzie Aplicație Stanleybet iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot