100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Stanleybet România

3.8/5
Plusuri
  • Prezență în offline și online
  • Varietate mare de pariuri pentru sporturi virtuale
Minusuri
  • Timp de procesare ridicat pentru retrageri
  • Servicii modeste de relații cu clienții

Stanleybet este o casă de pariuri cunoscută printre români, cu mult înainte de a trece în online. Vorbim despre o companie cu experiență uriașă pe această piață. Stanleybet – parte din grupul Stanley Leisure Plc – a activat prima dată pe teritoriul Irlandei de Nord, în anul 1950. Un deceniu mai târziu, casa de pariuri s-a extins în Anglia, iar din 1997 operează filiala ce se regăsește în prezent și în România.

Pe lângă țara noastră, Stanleybet deține licențe în Germania, Italia, Anglia, Belgia, Danemarca, Croația sau Cipru. Primul contact al pariorilor români cu casa de pariuri Stanleybet a avut loc în 2004. De atunci, compania a continuat să dezvolte locații offline pe teritoriul României, însumând astăzi peste 300 de agenții stradale.

Anii au trecut, iar online-ul a început să câștige tot mai mult teren printre pariori. Astfel, din 2016 Stanleybet operează în domeniul pariurilor online din România, cu o licență emisă pe 10 ani de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc).

Stanleybet, Pariurionline TV

 

Cum îți deschizi cont la Stanleybet

Pentru a-ți deschide un cont online la Stanleybet trebuie să accesezi platforma online, prin intermediul browserului sau cu ajutorul aplicației mobile. Vei fi întâmpinat de butonul ”Deschide-ți cont”, acolo unde ai la dispoziție un formular de înregistrare. Va trebui să îți alegi un nume de utilizator valid și o parolă, iar apoi să introduci e-mailul și numărul de telefon. Ultimele două informații sunt necesare pentru a-ți putea verifica noul cont deschis.

Stanleybet, Pariurionline TV

Este foarte important să fii atent, deoarece operatorii online din România necesită parcurgerea procesului de verificare KYC înainte de orice retragere a eventualelor câștiguri. În următorii pași va trebui să furnizezi date reale și corecte de pe documentul tău de identificare. Din nou, CNP-ul este absolut necesar, pentru ca acesta să îți confirme vârsta minimă legală de pariere, respectiv cea de 18 ani.

 

Depuneri și retrageri

În cazul în care vrei să pariezi online la această casă de pariuri, trebuie să deții fonduri în contul tău. În prezent, Stanleybet acceptă atât depuneri online, cât și offline. Pariurionline.tv îți prezintă în continuare toate metodele de plată acceptate de acest operator online.

Prima și cea mai uzuală este cea a cardului de credit sau de debit. Sunt acceptate carduri VISA și Mastercard, de pe care va trebui să furnizezi câteva informații pentru a depune:

  • Numele titularului cardului
  • Codul de 16 cifre de pe partea frontală a cardului
  • Data expirării cardului
  • Codul CVV de pe spatele cardului.

Depunerea se va efectua instant și trebuie să se încadreze între 20 RON și 20.000 RON. Tot online, ai posibilitatea de a-ți alimenta contul cu ajutorul portofelelor electronice Skrill, Neteller și Paysafecard.

Din nou, limitele de depunere pentru aceste metode sunt aceleași, iar contul urmează să fie alimentat în câteva secunde. Pentru a efectua o astfel de depunere, trebuie doar să îți asociezi datele contului Stanleybet cu cele ale portofelului electronic.

În ceea ce privește depunerea offline, cu numerar, ai două opțiuni: fie într-o agenție stradală Stanleybet, fie într-o sală Game World. Tot ce ai de făcut este să îi prezinți operatorului suma de bani pe care dorești să o depui și documentul de identificare folosit la deschiderea contului online. Vei primi o chitanță ce trebuie semnată, iar apoi operatorul va aproba depunerea.

Alimentarea contului în acest caz este efectuată instant și se acceptă plăți cu numerar între 20 RON și 20.000 RON. În momentul de față, Stanleybet nu percepe comision la depunere, însă este posibil ca acest lucru să se întâmple în cazul unor bănci.

De cealaltă parte, pentru retragere metodele sunt aceleași, limita minimă este tot de 20 RON, dar cea maximă se ridică până la 40.000 RON. În cazul retragerilor prin portofelul electronic, fondurile sunt disponibile instant, în agenții stradale și săli Game World te poți bucura de câștiguri în maxim 48 de ore de la aprobare, iar în cazul retragerilor cu cardul suma va fi livrată după aprobare, între 2 și 5 zile lucrătoare.

 

Bonus de Bun Venit Stanleybet

Clienții noi Stanleybet se pot bucura la deschiderea unui cont nou de mai multe oferte. În momentul în care ți-ai validat numărul de telefon, îți va fi acordat un pariu gratuit în valoare de 20 RON. După ce contul online a fost verificat complet, vei mai primi un pariu gratuit în valoare de 20 RON.

Mai mult decât atât, la o primă depunere de minim 20 RON vei putea primi 2 pariuri gratuite în valoare de 50 RON. Dacă prima ta depunere este efectuată într-o agenție stradală, casa de pariuri Stanleybet îți oferă încă 10 RON sub formă de pariu gratuit. În cazul celei de-a doua și a treia depunere, de minim 200 RON vei primi de fiecare dată câte două pariuri gratuite de 50 RON.

Nu în ultimul rând, dacă vei efectua o a patra depunere, în valoare de minim 200 RON, poți primi 4 pariuri gratuite în valoare de 50 RON.

 

Ofertele de pariere pe sport

După cum spuneam, Stanleybet este o casă de pariuri care se bazează foarte mult pe sporturi virtuale. Secțiunea denumită V-Sports are la dispoziție întreceri, generate pe calculator, de cai; câini; curse viteză sau fotbalistice. Ele se desfășoară la interval de câteva minute.

În ceea ce privește oferta sportivă, Stanleybet oferă piețe pentru fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, badminton, baseball, box, ciclism, crichet, curling, darts, futsal, golf, rugby, sporturi cu motor, snooker, sporturi de iarnă, surfing, tenis de masă, trotting, MMA, volei sau șah.

Aceasta nu este singura ofertă, deoarece la casa de pariuri Stanleybet poți paria pe eSports, Pro Wrestling (WWA) sau chiar evenimente politice precum alegeri prezidențiale, alegeri parlamentare, legi sau referendumuri de pe mapamond.

Acest operator online oferă funcția de cashout și câteva bonusuri exclusive. De ziua ta de naștere vei putea debloca un bonus pentru sport sau cazino valabil timp de 24 de ore. De asemenea, există un program VIP – acolo unde membrii pot primi constant pariuri gratuite, fără condiții de rulaj.

 

Mai mult

Cum îți deschizi un cont la Stanleybet România
Recenzie Aplicație Stanleybet iOS