100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Publicwin iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Publicwin se încadrează în categoria celor mai noi case de pariuri online de pe teritoriul României. Operatorul are și locații stradale, oferind posibilitatea pariorilor de a miza în peste 100 de locații de-a lungul țării.

În ceea ce privește mediul online, Publicwin și-a lansat platforma încă din anul 2017. De atunci, este accesibil atât site-ul, cât și aplicația mobilă. Vom discuta în acest articol despre versiunea pentru smartphone-urile și tabletele de tip iOS. În cele ce urmează îți prezentăm câteva aspecte importante pe care trebuie să le știi despre aplicația Publicwin.

 

Aplicația Publicwin, un alt fel de meniu

Spre deosebire de majoritatea aplicațiilor mobile pentru pariuri sportive din România, aplicația Publicwin nu prezintă principalele opțiuni în partea de jos a ecranului. Design-ul este puțin mai diferit, iar pe mijloc nu întâlnim evenimentele live disponibile. Fiind o aplicație ce conține atât pariuri sportive, cât și loto sau cazino, acestea sunt dispuse pe secțiuni de sus în jos.

Prima secțiune este dedicată pariurilor sportive, iar aici întâlnim 6 opțiuni:

  • Sporturi
  • Pariuri live
  • Publicwin extra
  • Publicwin plus
  • Top pariuri
  • Ligi de top.

În continuare, avem la dispoziție sloturile și secțiunea de loto, unde putem paria și verifica rezultatele acestora. Următoarele pe listă sunt Live Casino și jocurile virtuale. Apoi, poți accesa secțiunea destinată contului tău. În cadrul ei poți efectua depuneri și retrageri, te poți înregistra și loga, ai posibilitatea de a vedea pariurile tale și poți selecta totodată și limba aplicației.

Publicwin oferă suport pentru limba română, limba engleză, limba germană și croată. Nu în ultimul rând, ai la dispoziție secțiunea „Asistență”. Prin intermediul ei poți verifica rezultatele și poți afla informații de contact, cât și despre regulamentul operatorului online.

Mai mult decât atât, casa de pariuri Publicwin îți pune la dispoziție un tutorial complet, detaliat cu imagini, despre opțiunile aplicației mobile. Așadar, dacă întâmpini dificultăți în plasarea pariurilor și nu numai, Publicwin îți oferă acces la aceste informații pas cu pas.

Per total, aplicația Publicwin nu este una care să ofere o experiență foarte plăcută pentru utilizatori. Marele minus este reprezentat de faptul că evenimentele live nu sunt la vedere, iar pariorii nu pot accesa instant această secțiune.

 

Mai mult

Recenzie Publicwin România
Cum îți deschizi cont online la Publicwin

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot