100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont online la Publicwin

Registracija, pariurionline TV

Publicwin face parte din categoria caselor de pariuri mai noi apărute la noi în țară. Operatorul a primit licența de funcționare legală de la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc în anul 2017. De atunci, Publicwin s-a extins pe teritoriul României cu peste 100 de agenții stradale.

În cazul în care optezi pentru deschiderea unui cont online la această casă de pariuri, pariurionline.tv îți oferă informații despre cum îți deschizi cont online la Publicwin. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a paria de pe telefon, desktop sau tabletă.

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul „Înregistrare” din secțiunea „Cont”. Într-o primă fază, trebuie să îți alegi un ID de utilizator și o parolă, iar apoi să selectezi data nașterii. În România, pentru a putea participa la jocuri de noroc din punct de vedere legal, trebuie să ai vârsta împlinită de 18 ani.

Inregistare Publicwin, PariuriOnline TV

În continuare, vei furniza adresa de email, cu ajutorul căreia mai târziu vei finaliza procesul de verificare KYC. Ai ocazia să îți alegi o întrebare și un răspuns personal, ce au scopul de a îmbunătăți securitatea contului. După introducerea unui cod de 5 cifre generat automat, vei trece la datele personale.

Sunt necesare introducerea genului, numele, prenumele, adresa, codul poștal, țara, orașul și numărul de telefon mobil. Mare atenție ca informațiile să fie reale și corecte, deoarece fără ele nu vei putea realiza procesul de verificare și nu vei putea efectua retrageri.

Inregistare Publicwin, PariuriOnline TV

Într-un final, trebuie să îți confirmi cetățenia română, rezidența fiscală și să furnizezi CNP-ul. După ce ai bifat citirea și acceptarea termenilor și condițiilor, poți să îți creezi contul. Nu în ultimul rând, în partea de jos poți bifa o opțiune specială prin care îți dai acordul ca operatorul online să îți furnizeze constant informații și noutăți.

Inregistare Publicwin, PariuriOnline TV

 

Cum îți verifici contul la Publicwin

După ce ai finalizat deschiderea contului la Publicwin, poți depune și poți începe să pariezi. Fără a efectua însă procesul de verificare KYC, nu vei putea depune mai mult de 850 RON și nu vei putea solicita vreo retragere. Pentru a parcurge acest proces în vederea beneficierii complete de contul tău online, pariurionline.tv îți oferă informațiile necesare verificării contului.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea „Contul Meu” – „Verificare cont”. În această secțiune vei putea încărca documentele necesare, iar în cazul în care metoda nu îți este pe plac, ai la dispoziție adresa de e-mail pentru suport tehnic.

Pentru verificare, Publicwin are nevoie de o carte de identitate precum buletin, pașaport sau permis de conducere. În cazul în care optezi pentru depunere cu cardul, va trebui să furnizezi o copie față-verso a cardului, însă cu anumite date ascunse menționate de echipa Publicwin.

Din câte se pare, acest operator online nu necesită vreo dovadă a adresei. Pentru trimiterea fișierelor sunt acceptate doar formatele .jpg și .png, de maxim 5 MB.

Mare atenție, deoarece orice proces de verificare KYC trebuie efectuat în maxim 30 de zile de la deschiderea contului. În caz contrar, acesta va fi dezactivat, iar fondurile rămase vor fi revendicate de către statul român.

 

Mai mult

Recenzie Publicwin România
Recenzie Aplicație Publicwin iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot