100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Publicwin România

3.8/5
Plusuri
  • Piețe de pariuri oferite cu cel puțin 2-3 săptămâni înainte
  • Oferte excelente pentru pariuri pe cartonașe și cornere
Minusuri
  • Un site online modest din punct de vedere al design-ului

Publicwin este una din cele mai noi case de pariuri online din România. Acest operator a primit licența de funcționare din partea ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc) în anul 2017. În prezent există mai mult de 100 de locații stradale pe teritoriul României.

Platforma online a fost lansată în luna August a anului 2017, fiind accesibilă la adresa publicwin.ro. În această recenzie, pariurionline.tv îți prezintă procesul de deschidere a unui cont online la Publicwin, metodele de depunere și retragere, precum și bonusul de bun venit sau ofertele de pariere pe sport.

Publicwin, pariurionline.tv

 

Cum îți deschizi cont la Publicwin România

Pentru a-ți deschide un cont online la Publicwin ai la dispoziție două variante. Fie accesezi site-ul operatorului, fie îți descarci aplicația mobilă. În partea de jos, la secțiunea „Cont” ai la dispoziție butonul „Înregistrare”. Spre deosebire de alți operatori online, la Publicwin, informațiile nu mai sunt solicitate progresiv, ci toate într-o singură fereastră.

Ai nevoie pentru deschiderea contului de un ID de utilizator, o parolă și un e-mail cu ajutorul căruia vei putea finaliza procesul de verificare KYC. După ce ai introdus toate acestea alături de data de naștere și o întrebare/răspuns de siguranță, va trebui să furnizezi datele personale de pe cartea de identitate. Într-un final, după confirmarea vârstei minime legale de a paria – 18 ani – și acceptarea termenilor și condițiilor, poți finaliza procesul apăsând butonul „Creează cont!”.

 

Depuneri și retrageri

Pentru a putea efectua o depunere la Publicwin trebuie să accesezi secțiunea „Contul meu” și să apeși pe butonul „Depuneri”. Ca o notă informativă, este recomandat să îți verifici înainte contul pentru a nu risca să întâmpini anumite limite de depunere. Revenind la proces, după ce ai apăsat pe „Depuneri”, vei avea la dispoziție mai multe metode de plată. Prima și cea mai populară este cea a cardului de credit sau de debit – VISA sau Mastercard.

În acest caz, nu se percepe taxă, tranzacția este efectuată instant, limita minimă este de 50 RON, iar cea maximă de 25.000 RON. Pentru a depune suma dorită prin această metodă, vor fi necesare câteva informații de pe cardul bancar al titularului.

Este vorba despre următoarele detalii:

  • Numele titularului
  • Numărul cardului pe care îl găsești pe partea frontală a acestuia, format din 16 cifre
  • Data expirării cardului
  • Codul CVV.

Pentru cei care își doresc să depună cu ajutorul portofelelor electronice, au la dispoziție metodele Skrill și Neteller. Din nou, tranzacția se va efectua instant și fără comision, iar limitele se încadrează între 20 RON și 20.000 RON. Dacă vei dori să depui prin intermediul acestor portofele, trebuie să îți conectezi contul la portofelul electronic și să confirmi tranzacția.

Există și variante fizice de a depune, prin Paysafecard, TopPay și Smith&Smith. Limitele de tranzacție variază după cum urmează:

  • Între 20 RON și 10.000 RON cu Paysafecard
  • Între 25 RON și 10.000 RON în locațiile TopPay
  • Între 50 RON și 15.000 RON în locațiile Smith&Smith.

Nu în ultimul rând, îți poți alimenta contul cu ajutorul unui tichet Publicwin, având la dispoziție sume între 10 RON și 5.000 RON.

În ceea ce privește retragerile, sunt disponibile toate aceste metode, cu excepția Paysafecard și tichet Publicwin. Prin intermediul cardului de credit sau debit, poți retrage între 50 RON și 25.000 RON, iar procesul durează între 2 și 4 zile lucrătoare. În cazul celorlalte metode, tranzacția este efectuată în maxim 2 zile lucrătoare.

 

Bonus de Bun Venit Publicwin

Bonusul de bun venit la Publicwin este unul peste medie. Vorbim de un bonus de 200%, în limita a 2000 RON + 500 de Rotiri Gratuite la cazino. În momentul în care ți-ai deschis contul online ai ocazia să accepți bonusul de bun venit, care se activează automat după plasarea pariurilor cu bani reali.

Tot ce trebuie să faci este să pariezi pre meci sau live pe minim 3 evenimente, la o cotă ce pornește de la 1.50 pentru fiecare. Ulterior, bonusul poate fi utilizat cu ajutorul unui pariu pe minim 6 evenimente, la o cotă de minim 1.30 pentru fiecare. Orice bonus trebuie activat și rulat în maxim 30 de zile de la deschiderea contului. În caz contrar, acesta va fi șters.

 

Ofertele de pariere pe sport

Pe partea de diversitate, Publicwin suferă teribil. Sunt disponibile doar câteva sporturi de bază fără variante precum sărituri cu schiurile, crichet sau golf. În momentul de față. Acest operator online oferă piețe de pariuri pentru fotbal, tenis, baschet, tenis de masă, hochei pe gheață, handbal, fotbal în sală, volei, rugby, baseball, badminton, box și MMA. Din câte se pare, momentan nu sunt disponibile pariuri pe eSports, evenimente politice sau evenimente de divertisment.

Una din cele mai populare promoții de la Publicwin este cea în care favoritele primesc cote mărite cu până la 25%. Aceste evenimente sunt notate cu (F) și vin cu anumite condiții. Spre exemplu, poți paria pe victoria României într-un meci cu Bulgaria la o cotă de 1.30. În cazul în care alegi să pariezi încă 4 evenimente pe lângă acestea, cota României va deveni 1.40. Dacă vei opta pentru 9 evenimente, cota devine 1.50 și așa mai departe.

În concluzie, Publicwin nu se numără printre operatorii online de top din România, însă este o casă de pariuri ce merită atenție. Faptul că ofertele sunt disponibile cu mult timp înainte și bonusul de bun venit este foarte generos, îi determină pe pariorii români să își deschidă un cont online la Publicwin.

 

Mai mult

Cum îți deschizi cont online la Publicwin
Recenzie Aplicație Publicwin iOS