100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație PokerstarsSports iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Pokerstars are o vastă experiență pe piața jocurilor de noroc, compania fiind lansată în anul 2001. Ascensiunea sa a fost una extraordinară, ajungând în doar câțiva ani numărul 1 mondial. Operatorul s-a făcut remarcat bineînțeles prin jocul de poker, însă în timp s-a extins și pe piața pariurilor sportive.

În ceea ce privește pariurile sportive, platforma a fost lansată mai întâi în Marea Britanie, iar ulterior s-a extins și în majoritatea Europei. Momentan, acest operator activează în industria jocurilor de noroc din România cu o licență emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, ce este valabilă până în data de 31.08.2026.

Pokerstars oferă utilizatorilor iOS mai multe aplicații mobile printre care două destinate jocului de poker și a cazinoului online. Cea care ne interesează însă și despre care vom vorbi în cele ce urmează este aplicația pentru pariuri sportive.

 

Design modern al aplicației

Aplicația Pokerstars are un mare plus încă din start datorită design-ului modern pe care îl prezintă. Fundalul alb se îmbină perfect cu negrul și turcoazul cu care se prezintă informațiile.

În partea de sus, ai la dispoziție două butoane pentru înregistrare și autentificare. Apoi, ai posibilitatea de a verifica toate sporturile disponibile, alături de promoții și rezultate. Pokerstars este printre singurele case de pariuri ce oferă atât cote decimale, cât și cote fractionale sau americane.

Poți opta pentru tipurile de cote tot în partea de sus a aplicației. În continuare, sunt disponibile pariuri speciale cât și evenimente în desfășurare.

 

Pokerstars – o experiență completă în lumea jocurilor de noroc

Fiind un operator online ce oferă atât pariuri sportive, cât și cazino sau poker, este evident că în partea de jos a aplicației poți accesa și celelalte două opțiuni. Tot în acea secțiune ai la dispoziție un buton destinat recompenselor, pe care îl poți accesa doar dacă ești autentificat.

Nu în ultimul rând, ai la dispoziție secțiunea „Cont” care îți prezintă mai multe opțiuni. Poți intra la „Casierie”, îți poți seta opțiunile pentru „Joc responsabil” sau ai posibilitatea să îți alcătuiești propriul Lobby.

În cazul în care vrei să recomanzi aplicația PokerstarsSports unui prieten, poți accesa un link pe care îl poți distribui.

 

Mai mult

Recenzie PokerstarsSports România
Cum îți deschizi cont la PokerstarsSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot