100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la PokerstarsSports

Registracija, pariurionline TV

Pokerstars se plasează în topul preferințelor amatorilor de jocuri de noroc. Platforma este una concentrată în special pe jocurile de poker și cazino, însă le oferă pariorilor oportunitatea de a miza pe echipele preferate din diferite sporturi.

Operatorul online și-a făcut apariția pe piața pariurilor sportive în anul 2015, când a lansat platforma online BetStars. Până în anul 2015, PokerstarsSports s-a concentrat doar pe jocurile de poker și cazino, iar ulterior a lansat BetStars doar în Marea Britanie. Mai târziu, Pokerstars și-a lansat această platformă online și în majoritatea Europei.

Dacă vrei să optezi pentru deschiderea unui cont la acest operator, trebuie să știi că funcționează perfect legal cu o licență emisă de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN). Pentru a beneficia de un cont la PokerstarsSports, pariurionline.tv îți oferă toate informațiile necesare în vederea deschiderii sale.

Mai întâi, va trebui să accesezi site-ul oficial, unde ai la dispoziție butonul „Înregistrează-te”. Primul pas pe care trebuie să îl urmezi este să selectezi țara de reședință, e-mailul valid, un nume de utilizator și parola noului cont. În cazul numelui de utilizator, trebuie să știi că acesta nu poate începe cu un spațiu și trebuie să conțină minim 4 caractere. De asemenea, pentru parolă ai nevoie de minim 8 caractere, de o literă și o cifră.

Inregistare Pokerstars, pariurionline.tv

După acest pas, nu mai trebuie decât să bifezi o căsuță prin care îți confirmi vârsta minimă legală de a paria pe teritoriul României – 18 ani. Opțional, poți bifa o căsuță prin care îți exprimi acordul de a primi materiale promoționale și diferite noutăți.

Inregistare Pokerstars, pariurionline.tv

Procesul de înregistrare este unul foarte rapid și simplu, ce nu ar trebui să dureze mai mult de două minute. După ce ți-ai deschis contul, ai nevoie de parcurgerea unui alt proces – de verificare a contului. Acesta este denumit KYC – Know Your Customer.

 

Cum îți verifici contul la PokerstarsSports

Prin lege, este stipulat faptul că utilizatorul este obligat să își verifice contul nou deschis la orice agenție de pariuri, în termen de 30 de zile. În caz contrar, contul urmează să fie blocat, iar fondurile rămase vor fi alocate bugetului statului. De altfel, la majoritatea operatorilor nu poți solicita o retragere și poți depune maxim 200 de euro, înainte de a finaliza procesul de verificare KYC.

Tocmai de aceea, imediat ce ți-ai deschis contul online la PokerstarsSports este recomandat să inițiezi și trimiterea documentelor necesare. În primul rând, ai nevoie de o copie sau o poză a unui act de identitate. Este vorba de buletin, pașaport sau permis de conducere. Prin intermediul acestui act, dovedești faptul că ai vârsta de 18 ani împlinită.

Mare atenție ca documentul să prezinte informații reale și lizibile. Ca o recomandare, este bine ca toate cele 4 colțuri ale actului de identitate să fie vizibile.

Un al doilea act necesar este dovada adresei. Această dovadă se poate realiza fie prin intermediul unui extras bancar, fie prin trimiterea unei facturi de utilități – din ultimele 3 luni. Sunt acceptate facturi de la energie electrică, gaze naturale, apă, telefonie sau internet.

 

Mai mult

Recenzie PokerstarsSports România
Recenzie Aplicație PokerstarsSports iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot