100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Mozzart România

4.5/5
Plusuri
  • Existența locațiilor offline
  • Cote destul de mari pentru pariurile LIVE
Minusuri
  • O varietate redusă de sporturi pentru pariere
  • Ofertă modestă pentru piețele de handicap

Mozzart este o casă de pariuri ce s-a înființat în anul 2001, în Serbia. În anii următori, acest operator online a continuat să se extindă cu locații stradale, în țările balcanice precum România, Bosnia și Hertegovina sau Macedonia. În prezent, sediul companiei se află în Malta, deținând o licență de joc ce provine de la Malta Gaming Authority.

Mozzart activează pe piața pariurilor sportive din România, funcționând cu o licență emisă de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc). Pariorii cu experiență au avut primul contact cu Mozzart prin intermediul locațiilor fizice, răspândite pe teritoriul țării noastre. Importanța online-ului și-a spus cuvântul și la această casă de pariuri care și-a dezvoltat o platformă online bine optimizată.

Agențiile offline Mozzart sunt disponibile în majoritatea zonelor țării. Banatul este bine reprezentat de locațiile din Timișoara, Drobeta-Turnu Severin și Craiova dețin împreună peste 15 agenții, iar regiunea Moldovei cuprinde orașe precum Suceava, Iași sau Bacău în care poți paria la Mozzart. Evident, cele mai multe agenții sunt distribuite pe teritoriul capitalei, însă locațiile se mai pot găsi și în Sibiu, Oradea sau Mangalia.

În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă toate informațiile de care ai nevoie înainte de a-ți deschide un cont online la Mozzart.

mozzart pariuri

 

Cum îți deschizi cont la Mozzart

Pentru a-ți deschide un cont la casa de pariuri Mozzart trebuie să accesezi site-ul sau aplicația mobilă. Apoi, vei avea la dispoziție butonul ”Înregistrează-te”. În cazul în care întâmpini probleme cu procesul de înregistrare, Mozzart are o opțiune destul de interesantă prin care poți solicita asistență telefonică.

Acest procedeu este unul destul de simplu, așadar e puțin probabil să ai nevoie de ajutor. Într-o primă fază vei avea nevoie de un nume de utilizator, o adresa de e-mail validă și nu în ultimul rând o parolă. În continuare sunt necesare date de identificare ce trebuie introduse corect pentru a-ți putea verifica ulterior contul.

Mare atenție, deoarece fără parcurgerea procesului KYC nu te poți bucura de retragerea câștigurilor tale.

 

Depuneri și retrageri

În acest moment, Mozzart îți pune la dispoziție mai multe variante de depunere. În primul rând, este disponibilă metoda cardului de credit sau de debit. Trebuie doar să te loghezi în contul tău și să apeși pe butonul ”Depunere”. Apoi, vei alege metoda menționată mai sus, unde trebuie să completezi un formular cu toate datele cardului:

  • Numele titularului
  • Codul de 16 cifre de pe fața cardului
  • Data expirării cardului
  • Codul CVV de pe spatele cardului.

În acest caz, depunerea minimă este de 20 RON, iar procesul este unul instant.

Mozzart îți permite să îți alimentezi contul și prin intermediul portofelelor electronice precum Skrill/ Neteller. Tot ce trebuie să faci este să alegi una din cele două modalități de depunere și să îți asociezi conturile între ele. Depunerea minimă în ambele cazuri este de 45 RON.

Fiind o casă de pariuri ce deține locații offline, Mozzart îți permite să îți alimentezi contul online și dintr-o agenție stradală. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de suma de bani pe care dorești să o depui, de buletin sau CNP și de numele tău de utilizator. Nu se percep comisioane, banii sunt transferați instant, așadar trebuie doar să îi prezinți operatorului detaliile menționate mai sus.

Mai există și varianta de depunere Toppay ce nu este atât de populară printre pariorii români. În acest caz trebuie să te deplasezi cu numerar într-o locație parteneră și cu ajutorul unui cod QR să depui cash din locații Toppay sau Inmedio. Pentru această metodă de depunere, suma minimă este de 20 RON.

În ceea ce privește retragerile, Mozzart îți pune din nou la dispoziție mai multe metode. Cea mai populară este cea a cardului de credit/debit cu ajutorul căreia poți retrage minim 100 RON. Aceeași limită minimă este impusă și pentru portofelul electronic Skrill. Nu în ultimul rând, ai ocazia să te bucuri de câștigurile tale cash în agențiile stradale Mozzart. Retragerea minimă pentru această variantă este de 1 RON, iar ea se efectuează cu ajutorul unui cod de 13 cifre generat pe site în secțiunea ”Retragere”.

Trebuie să fii foarte atent însă, deoarece retragerea se poate efectua doar în locația selectată de tine și în maximum 48 de ore.

 

Bonus de Bun Venit Mozzart

Mozzart le oferă noilor clienți un bonus de 100% la prima depunere, în valoare de maxim 500 RON. Valoarea minimă a acestuia este de 50 RON, iar el este creditat instant.

La fel ca orice alt bonus de bun venit, acesta are condiții de rulaj atașate, înainte de a-ți putea retrage fondurile. Bonusul acordat trebuie rulat de minim 4 ori, într-un interval de 60 de zile. Pentru pariuri sportive ai nevoie de minimum 4 evenimente, cu o cotă minimă de 1.35 pentru fiecare în parte.

Pentru îndeplinirea rulajului, nu se iau în considerare pariurile realizate cu diferite cadouri sau bonusuri.

 

Ofertele de pariere pe sport

mozzart pariuri, pariurionline.tv

În ceea ce privește oferta sportivă, cotele sunt destul de bune raportate la piața pariurilor sportive din România. Atât ofertele pre meci, cât și cele live sunt destul de atractive. Există însă și un dezavantaj, deoarece la Mozzart nu vei găsi atât de multe sporturi în ofertă. Acest operator online pune la dispoziția clienților piețe de pariere pentru fotbal, baschet, tenis, hochei, handbal, volei, baseball, rugby, Formula 1, futsal, atletism sau tenis de masă.

Pentru iubitorii de eSports a fost introdusă și o ofertă a competițiilor importante din Counter Strike, DOTA, League of Legends sau Kings of Glory.

Constant, platforma Mozzart oferă diferite promoții la evenimente majore sau competiții de top. Bet Builder este una din ofertele favorite ale pariorilor. Cu ajutorul acesteia, poți plasa mai multe pronosticuri pentru un singur meci. Spre exemplu, la fotbal ai ocazia de a miza pe câștigătoarea meciului, totalul de goluri și un marcator. Amatorii jocurilor de noroc se pot bucura de rotiri gratuite în cazinoul Mozzart.

În concluzie, Mozzart reprezintă o casă de pariuri cu notorietate, ce are avantajele și dezavantajele sale. Pariorii microbiști nu sunt afectați de oferta modestă din punct de vedere al varietății sporturilor. Aceștia se vor bucura de cotele mărite pentru partidele din fotbal și de posibilitatea de a depune & de a retrage din locația stradală favorită.

 

Mai mult

Cum îți deschizi un cont la Mozzart
Recenzie Aplicație Mozzart iOS