100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi un cont la Mozzart

Registracija, pariurionline TV

Mozzart reprezintă o alegere comună printre pariorii din România, fie că vorbim de locațiile stradale, fie că vorbim de platforma online. Compania are un istoric bogat pe teritoriul țării noastre, iar înainte de online, clienții frecventau agențiile stradale Mozzart.

În momentul de față, acest operator online funcționează perfect legal pe piața jocurilor de noroc din România, cu o licență emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN). Așadar, dacă vrei să îți deschizi un cont, nu trebuie să îți faci probleme din punct de vedere al legii. Pariurionline.TV îți prezintă în continuare tot procesul de înregistrare.

Pentru a iniția deschiderea unui cont, ai de ales între site-ul mozzartbet.ro și aplicația mobilă. Apoi, vei apăsa pe butonul ”Înregistrează-te”, ce te conduce către un formular destul de simplu. În ordinea următoare, va trebui să îți alegi un nume de utilizator, un email și o parolă. Parola trebuie să conțină minim 8 caractere, o majusculă și o literă specială.

Inregistare Mozzart, pariurionline.tv

În continuare îți vei introduce numele și prenumele, alături de data nașterii. Nu în ultimul rând, vei confirma vârsta minimă de a paria legal în România – 18 ani – și vei bifa o căsuță prin care accepți termenii, condițiile și politica de confidențialitate a casei de pariuri.

Inregistare Mozzart, pariurionline.tv

Ai ocazia să îți dai acordul și asupra informațiilor promoționale, care se vor trimite ulterior pe email. După ce ai confirmat faptul că nu ești robot, procesul este gata de finalizare. Mozzart România prezintă o opțiune cel puțin interesantă la înregistrare. În cazul în care întâmpini probleme, poți solicita asistență telefonică. Este însă puțin probabil să nu poți completa formularul de înregistrare.

 

Cum îți verifici contul online la Mozzart?

Acum că ai reușit să îți deschizi un cont, poți începe să pariezi. Totuși, sfatul nostru este să inițiezi imediat procesul de verificare KYC – fără de care nu te poți bucura pe deplin de contul tău. În cazul în care nu îți verifici contul, vei putea depune maxim 200 de euro, nu vei putea solicita retrageri, iar după 30 de zile acesta va fi automat blocat – iar fondurile rămase se vor transfera către bugetul statului.

Pentru a realiza o verificare completă, ai nevoie de o copie a unui act de identitate și dovada adresei. Pentru actul de identitate, sunt acceptate copii după buletin, pașaport sau permis de conducere. În cazul celui de-al doilea document, ai de ales între un extras de cont și o copie a unei facturi de utilități. Sunt acceptate facturi de la energie electrică, gazde naturale, internet, telefonie sau apă.

Pentru a-ți verifica contul, trebuie să te conectezi pe site-ul Mozzart și să accesezi secțiunea ”Verificare Cont”. Acolo poți încărca documentele, care trebuie să fie în format .jpg, .png, .gif sau .pdf. Dimensiunea maximă acceptată este de 2MB.

În mod normal, procesul de verificare durează undeva între 48 și 72 de ore. Există însă și situații tehnice în care operatorul poate avea nevoie și de o săptămână pentru a verifica toate actele.

 

Mai mult

Recenzie Mozzart România
Recenzie Aplicație Mozzart iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot