100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Maxbet iOS

Ios App, PariuriOnline TV

În anul 2002, Maxbet intra pe piața jocurilor de noroc din România. Casa de pariuri a început mai întâi cu agenții stradale, deschise în orașe precum Craiova, Constanța, Brașov sau Ploiești. Astăzi, locațiile acestui operator depășesc numărul 60 pe teritoriul României. La origine cazino, Maxbet îți oferă posibilitatea și de a plasa pariuri.

Licențiat de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, Maxbet funcționează legal în țara noastră, așadar poți plasa pariuri sportive în siguranță. Operatorul online pune la dispoziția amatorilor jocurilor de noroc, o aplicație de mobil pe care o poți accesa prin magazinul digital. În următoarele rânduri discutăm despre aplicația Maxbet pentru sistemul de operare iOS, pe care o găsești în App Store.

 

Combinația perfectă între roșu și negru!

Caracteristică a sloturilor, această combinație între roșu și negru predomină în aplicația de mobil pentru pariuri sportive la Maxbet. Poți opta și pentru aplicația de cazino, separat de cea de pariuri.

Pe prima pagină a aplicației, lucrurile stau puțin diferit. În partea de jos vei găsi butoanele pentru conectare și înregistrare, în timp ce partea de sus expune promoțiile și ofertele operatorului Maxbet.

Pentru a accesa secțiunea pariurilor sportive, ai la dispoziție în partea stângă sus, 3 linii orizontale. După ce apeși pe acestea, vei avea o listă cu ce poți face prin intermediul aplicației. Sunt prezentate mai întâi jocurile de cazino, urmată de promoția „MaxCurățenie” – cea mai nouă de la acest operator online – , Live Cazino, Pariuri Sportive, Esports, Virtuale și loto.

În ceea ce privește pariurile sportive, ai două opțiuni: fie alegi pariurile live, fie cele antepost. Secțiunea dedicată pariurilor sportive cuprinde în partea superioară butoanele pentru live, pentru căutarea competițiilor, respectiv butonul „Linkuri”, cât și pentru toate sporturile disponibile. După butonul denumit „Linkuri” poți accesa biletele tale, a căror iconiță este una simbolică.

 

O lume a jocurilor de noroc!

Încă de pe prima pagină a aplicației, Maxbet te introduce într-o lume a jocurilor de noroc. Pariurile sportive au o secțiune dedicată lor, unde pariorii pot plasa în siguranță mizele dorite. Nu uita că pentru a plasa pariuri, cât și pentru a vedea biletele tale trebuie să fii înregistrat, iar ulterior conectat pe această aplicație.

Per total, Maxbet le oferă clienților o experiență plăcută în ceea ce privește aplicația. Aceasta este relativ ușor de folosit și are informații lizibile.

 

Mai mult

Recenzie Maxbet România
Cum îți deschizi cont la Maxbet România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot