100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Maxbet România

4.3/5
Număr de licență: L1160661W000651
Plusuri
  • Aplicație mobilă bine optimizată
  • Bonusuri și promoții săptămânale pentru clienți
Minusuri
  • Ofertă slabă la cazinoul online

Maxbet a intrat pe piața jocurilor de noroc din România în anul 2002. Operatorul a început cu locații stradale, în orașe importante precum Ploiești, Craiova, Constanța sau Brașov. În momentul de față există peste 60 de locații pe teritoriul țării noastre. Deși Maxbet este la origine un cazino, compania deține și o platformă online pentru pariuri.

Sediul principal al acestui operator se află în Malta. În prezent, Maxbet funcționează perfect legal în România, cu o licență emisă de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc). În continuare, pariurionline.tv îți prezintă toate detaliile despre deschiderea unui cont la Maxbet, metodele de depunere/retragere, bonusul de bun venit, cât și ofertele de pariere pe sport.

 

Cum îți deschizi cont la Maxbet România

Pentru a-ți deschide un cont online la Maxbet trebuie să accesezi fie platforma online, fie să descarci aplicația mobilă disponibilă pe iOS și Android. După ce ai intrat pe site-ul oficial maxbet.ro (sau pe aplicație) vei apăsa pe butonul „Înregistrare”. Într-o primă fază, îți vor fi solicitate numele, prenumele, adresa de e-mail, CNP-ul și numărul de telefon.

În continuare, vei avea nevoie de datele personale pe care trebuie să le introduci cu atenție, urmate la final de verificarea KYC. Această verificare este foarte importantă pentru a retrage eventualele câștiguri.

Pentru a paria, în România, vârsta minimă pentru a plasa legal este de 18 ani – vârstă confirmată bineînțeles de codul numeric personal.

maxbet pariuri

 

Depuneri și retrageri

În cazul operatorului online de pariuri Maxbet, ai la dispoziție mai multe metode de depunere și de retragere. Cea mai uzuală este cea a cardului de credit sau debit, fiind acceptate carduri emise de către VISA, Mastercard și Maestro. Pentru a-ți putea alimenta contul cu cardul de credit sau debit, trebuie să selectezi metoda dorită din categoria „Depunere”.

Îți vor fi solicitate următoarele date: numele deținătorului cardului, numărul de 16 cifre de pe partea frontală a cardului, data de expirare a acestuia și codul CVV de pe spatele cardului. În acest caz, depunerea se efectuează instant, iar suma minimă acceptată este de 20 RON.

Pentru cei care dețin portofele electronice precum Skrill, Neteller sau Paysafecard trebuie să știe că își pot alimenta contul online la Maxbet instant, cu o valoare minimă a depunerii de 20 RON. Prin intermediul acestor metode, trebuie doar să îți asociezi portofelul electronic cu noul cont deschis.

Maxbet le permite utilizatorilor să își alimenteze contul și prin intermediul transferului bancar rapid. Depunerea minimă și de această dată este de 20 RON, însă timpul de așteptare poate ajunge și la 2-3 zile lucrătoare.

În cazul retragerilor, trebuie să accesezi secțiunea aferentă, acolo unde ai la dispoziție toate metodele de mai sus. Suma minimă pe care o poți retrage este de 50 RON. Mare atenție, deoarece un cont ce nu este verificat nu poate utiliza această funcție.

În ceea ce privește timpul de așteptare, cu excepția transferului bancar, retragerile se vor putea efectua instant. Pentru cei care optează totuși pentru metoda transferului bancar, trebuie să știe că vor avea de așteptat între 3-5 zile pentru a se bucura de câștig.

 

Bonus de Bun Venit Maxbet

Bonusul de bun venit la Maxbet este unul mult peste media pieței din România. În momentul de față, utilizatorii noi se pot bucura de o sumă bonus de până la 3333 RON + 333 de Rotiri Gratuite la cazino. Cum poți activa acest bonus? Este simplu, în 3 pași! Pariurionline.tv îți prezintă în continuare detaliile bonusului de bun venit.

Primul pas este să depui minim 50 RON și maxim 900 RON pentru a beneficia de un bonus de 100%. Nu uita să introduci codul promoțional MAX1. Apoi, cu ajutorul codului bonus MAX2 poți primi dublul sumei depuse, în limita a 1100 RON. Nu în ultimul rând, introdu codul MAX3 pentru a primi un bonus de 100%, în limita a 1333 RON depuși.

Aceste bonusuri se pot activa progresiv, în termen de maxim 30 de zile de la revendicarea celui precedent. Bonusul este valabil timp de 30 de zile, iar în această perioadă clientul trebuie să finalizeze rulajul pentru a putea efectua retrageri.

Condițiile de rulaj sunt destul de complicate, fiind nevoie de minim 35 de pariuri.

 

Ofertele de pariere pe sport

Deși Maxbet nu se concentrează doar pe pariuri sportive, oferta lor este una relativ bogată. Acest operator online oferă piețe de pariere pentru fotbal, tenis, tenis de masă, baschet, handbal, volei, hochei, baseball, snooker, darts, rugby, sporturi de contact, sporturi cu motor, ciclism, crichet, floorball, fotbal în sală, golf sau kabaddi.

Iubitorii de eSports au o selecție vastă de competiții, din jocuri celebre precum FIFA, CS-GO, DOTA 2, League of Legends, NBA2K, Starcraft, King of Glory sau Valorant.

Nu în ultimul rând, sunt disponibile și pariuri non sportive pentru curse de cai sau curse de câini.

Oferta Maxbet cuprinde și meciuri virtuale din tenis sau fotbal. Este o asemănare cu eSports, însă nu vorbim de un joc anume, ci de un soft generat pe calculator. Maxbet România oferă constant promoții pentru clienții săi.

Spre exemplu, zilnic pariorii pot câștiga în cadrul promoției MaxCurățenie premii în bani sau apartamente, living room-uri și multe altele. Mai mult decât atât, la acest operator online poți participa la turnee exclusive sau poți intra în săptămâna câștigurilor.

Deși nu insistăm prea mult pe partea de cazino, trebuie să amintim faptul că în cadrul acestei promoții ai ocazia să câștigi sute de Rotiri Gratuite.

Oferta de pariuri live la Maxbet este una excelentă. Ai ocazia să îți creezi propriul pariu sau să te retragi cu ajutorul funcției cashout.

În concluzie, Maxbet este o alegere cel puțin interesantă pentru pariorii din România, prin prisma ofertei extinse și a bonusurilor mult peste medie.

 

Mai mult

Cum îți deschizi cont la Maxbet România
Recenzie Aplicație Maxbet iOS