100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Maxbet România

Registracija, pariurionline TV

Maxbet este un operator online cu experiență pe piața pariurilor din România. Începând cu anul 2002, compania a pornit la drum pe teritoriul țării noastre, cu o serie de locații stradale. Treptat, s-a efectuat și trecerea în mediul online, aceasta fiind impusă de noile trenduri de pe piața din industrie. Dacă vrei să optezi pentru deschiderea unui cont online la Maxbet România, o poți face liniștit, deoarece operatorul deține o licență legală, emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc.

Procesul de deschidere al unui cont online este unul facil, iar pariurionline.tv îți explică toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi. Pentru a iniția procesul de înregistrare, accesează platforma online sau aplicația mobilă. După ce vei apăsa pe butonul „Înregistrare”, vei fi întâmpinat de o primă fereastră. Aici trebuie să introduci numele, prenumele, adresa de e-mail, CNP-ul și numărul de telefon. Datele trebuie să fie corecte, deoarece cu ajutorul lor vei efectua mai târziu procesul de verificare KYC.

Inregistare Maxbet, Pariurionlinetv

La următorul pas, îți sunt cerute date de identificare precum adresa, orașul, codul poștal sau țara. Nu în ultimul rând, ai nevoie de un nume de utilizator și de o parolă. La final, trebuie să confirmi faptul că ai minim 18 ani împliniți – aceasta fiind vârsta legală de la care poți începe să pariezi în România. Pe lângă confirmarea vârstei, va trebui să accepți termenii și condițiile casei de pariuri.

 

Cum îți verifici contul la Maxbet România

După ce ți-ai deschis contul online, poți începe parcurgerea procesului de verificare KYC. Pe un cont ce nu este verificat poți depune în general maxim 200 de euro, poți paria, dar nu poți retrage eventualele câștiguri. Mare atenție, deoarece verificarea contului trebuie efectuată în maxim 30 de zile din momentul deschiderii.

Pentru ca identitatea ta să fie confirmată, ai nevoie de două lucruri: primul document este o copie a unui act de identitate precum buletin, pașaport sau permis de conducere, iar al doilea lucru este o copie după o dovadă a adresei. În acest caz sunt acceptate facturi de utilități sau un extras de cont. În cazul ambelor documente, este nevoie ca informațiile să fie clare, reale și lizibile.

Trebuie să fii atent ca datele să nu fie acoperite, iar toate cele 4 colțuri ale documentelor să fie incluse. Astfel, Maxbet România înlătură orice tentativă de fraudă. Unii utilizatori au raportat faptul că facturile de telefonie nu sunt acceptate, așadar este recomandat în cazul celui de-al doilea document să optezi pentru o factură de electricitate, gaze naturale, apă sau internet.

Documentele trebuie trimise la adresa suport@maxbet.ro, cu un titlu precum ”Verificare cont”. Sunt acceptate formate ca și .jpeg, .tiff sau .pdf, de maxim 1MB. Perioada de verificare a documentelor poate dura de la o zi la o săptămână, așadar nu lăsa să treacă foarte mult timp de la deschiderea contului până la inițierea procesului de verificare KYC.

 

Mai mult

Recenzie Maxbet România
Recenzie Aplicație Maxbet iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot