100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Getsbet iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Încă din anul 2004, Getsbet se numără printre casele de pariuri care activează pe teritoriul României. Puțini pariori știu faptul că la acel timp, Getsbet nu avea acest nume, ci Empire Betting. Schimbarea numelui a fost realizată în anul 2011, atunci când s-a extins totodată și oferta sportivă.

În anul 2018, Getsbet a trecut și la sfera online, până atunci fiind disponibile doar agențiile stradale. Astăzi, această casă de pariuri oferă clienților posibilitatea de a plasa pariuri în mediul online și prin aplicația mobilă. În următoarele rânduri vom discuta despre principalele aspecte ale aplicației pentru sistemele de operare iOS.

 

Verdele predomină la Getsbet!

Simbol al norocului, culoarea verde este o caracteristică aparte a acestei case de pariuri. Fie că vorbim despre locațiile stradale, de platforma online sau în acest caz de aplicația mobilă, culoarea predominantă la Getsbet este verde. În momentul în care deschizi aplicația acestei case de pariuri, ai posibilitatea să te autentifici sau să accesezi meniul fără a avea un cont, pentru a te putea familiariza cu opțiunile de pariere.

Getsbet, PariuriOnline.tv

În partea inferioară a aplicației ai la dispoziție 5 butoane, după cum urmează. Primul este destinat paginii principale și se numește „Acasă”. Al doilea buton este exclusiv pentru evenimentele live pe care le poți urmări și în același timp poți paria pe ele. În cadrul celui de-al treilea buton întâlnim oferta pe fotbal, acesta fiind sportul cel mai pariat pe teritoriul țării noastre. Celelalte sporturi pot fi accesate în partea de sus a aplicației mobile.

Getsbet, PariuriOnline.tv

Ultimele două butoane – istoric pariere și bilet – sunt destinate utilizatorilor. Funcționalitatea acestora este evidentă și nu credem că este necesar să mai detaliem.

În colțul din stânga sus vei putea găsi 3 linii orizontale, acolo unde ai la dispoziție mai multe opțiuni precum promoții, cazino, căutare echipe și ligi sau setări pentru limba aplicației, fusul orar și formatul cotelor.

În prezent, sunt disponibile doar cote zecimale și două limbi pentru aplicație, respectiv română și engleză. Legat de fusul orar, acesta este prestabilit pentru GMT+3, fiind în concordanță cu ora locală a României. Aici însă ai de ales mai multe opțiuni, începând cu GMT-12 și la final GMT+13.

Cu alte cuvinte, aplicația Getsbet oferă acces la toate informațiile de care ai nevoie pentru a plasa un pariu, într-un meniu lizibil și culori care se află într-un contrast perfect.

 

Mai mult

Recenzie Getsbet România
Cum îți deschizi cont la Getsbet România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot