100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Getsbet România

Registracija, pariurionline TV

Încă din anul 2004, Getsbet se află pe piața jocurilor de noroc din România. Acest lucru este mai puțin cunoscut, pentru că operatorul purta atunci numele de Empire Betting. Schimbarea numelui s-a produs în anul 2011, atunci când s-a schimbat totodată și oferta sportivă. Casa de pariuri funcționează perfect legal, cu o licență emisă de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc.

Getsbet este o casă de pariuri cu foarte multe agenții stradale care s-a extins și în sfera online-ului în anul 2017. De atunci, toți pariorii români pot plasa pariuri pe conturile deschise la Getsbet. Dacă nu ai deschis un cont online la acest operator, pariurionline.tv îți oferă toate informațiile necesare pentru acest proces.

Platforma este bine optimizată și îți oferă doua variante de deschidere a contului: desktop sau aplicația mobilă. În partea superioară a paginii este disponibilă opțiunea „Cont nou” pe care trebuie să o accesezi.

Getsbet inregistare, PariuriOnline TV

Primul pas este introducerea datelor generale despre tine precum numele și prenumele, data nașterii și o adresa de e-mail validă. Apoi, operatorul online va solicita informațiile de contact. Este vorba despre numărul de telefon – necesar parcurgerii procesului de verificare KYC – țara de reședință, CNP-ul, adresa și localitatea. În final, procesul se va încheia, iar clientul are posibilitatea de a beneficia de un bonus de bun venit.

Getsbet inregistare, PariuriOnline TV

După ce ți-ai deschis contul, poți depune suma maximă de 200 de euro, poți plasa pariuri, însă fondurile nu vor putea fi retrase. Pentru eliminarea acestor restricții, iată ce trebuie să faci.

Cum îți verifici contul la Getsbet România

Pentru a-ți verifica noul cont online, trebuie să accesezi secțiunea „Contul meu” și să apeși pe butonul „Încarcă documentele de verificare”. Dacă întâmpini probleme cu platforma online, poți trimite un e-mail la suport@getsbet.ro, cu titlul „Verificare”. Este necesară o copie a cărții de identitate în unul din următoarele formate: .jpg, .jpeg, .png, .gif. Dimensiunea nu trebuie să depășească 4 MP, iar fotografia/copia trebuie să fie clară și informațiile lizibile. Mare atenție, deoarece pentru a evita eventualele fraude, Getsbet solicită ca toate cele 4 colțuri ale documentului să fie vizibile.

Ulterior, în cazul depunerilor efectuate prin card de credit sau debit se poate solicita o copie față-verso a cardului. Operatorul online îți va comunica toate datele care trebuie ascunse. Conform reglementărilor în vigoare din România, procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri. În caz contrar, toate fondurile rămase în contul tău se vor revendica de către statul român, iar contul va fi închis.

Getsbet finalizează procesul de verificare în maxim 48 de ore, acest lucru fiind anunțat prin intermediul adresei de e-mail. Un cetățean român are dreptul la un singur cont online pe platforma getsbet.ro. Vârsta minimă legală de a paria este de 18 ani, așadar dacă ai maxim 17 ani împliniți nu încerca să îți deschizi un cont online la orice casă de pariuri.

Mai mult

Recenzie Getsbet România
Recenzie Aplicație Getsbet iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot