100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Getsbet România

4/5
Plusuri
  • Prezență în offline și în online
  • Promoții și oferte constante pentru clienții deja existenți
Minusuri
  • Ofertă modestă ca număr de sporturi disponibile

Destul de puțini pariori cunosc faptul că Getsbet se află pe piața jocurilor de noroc din România, încă din anul 2004. La acea vreme însă, operatorul purta numele de Empire Betting. Schimbarea de nume s-a realizat în anul 2011, atunci când au fost aduse îmbunătățiri majore la site și oferta sportivă.

Până în anul 2017, Getsbet și-a întâmpinat clienții doar în agențiile stradale, ce se găseau totuși destul de rar. Pe 1 ianuarie 2018, casa de pariuri a decis să facă trecerea în online, iar în prezent deține o licență emisă de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc), valabilă până în 31.12.2027.

Platforma online este bine optimizată și prezintă două opțiuni în momentul accesării ei. Ai ocazia să fi redirecționat către site-ul destinat pariurilor în agenții stradale sau în cel pentru pariuri online.

getsbet pariuri

 

Cum îți deschizi cont la Getsbet

Pentru a te putea înregistra pe platforma online Getsbet, ai la dispoziție fie site-ul accesibil pe desktop, fie aplicația online. În partea de sus trebuie să accesezi opțiunea de ”Cont nou”. Vei începe prin a oferi datele generale precum nume și prenume, data de naștere sau e-mailul, apoi va trebui să îți introduci detaliile cărții de identitate.

Informațiile trebuie să fie corecte, în vederea verificării KYC. Deoarece vârsta minimă de pariere în România este de 18 ani, actul de identitate reprezintă modalitatea prin care operatorul se asigură că fiecare client pariază legal.

Contul trebuie confirmat ulterior, în vederea retragerii eventualelor câștiguri.

 

Depuneri și retrageri

În momentul de față, Getsbet oferă mai multe opțiuni de depunere. Prima și cea mai utilizată este cea a cardului de credit sau de debit. După ce te-ai logat în contul tău, trebuie să apeși pe butonul ”depunere” și să selectezi metoda cardului de credit/debit. Sunt disponibile alimentări doar cu RON, iar procesul este unul foarte simplu.

Ai nevoie de numele deținătorului cardului, de codul de 16 cifre de pe fața cardului, de luna și anul expirării cardului și de codul CVV. Depunerea se va efectua instant, limita minimă este de 20 de RON, iar cea maximă de 10.000 RON. Aceasta nu este singura opțiune online deoarece sunt disponibile plăți prin Skrill, Revolut sau Paysafecard. Pentru aceste 3 variante trebuie să introduci suma și detaliile portofelelor electronice.

În cazul celorlalte plăți online, depunerea minimă este de 20 RON și cea maximă, la fel, 10.000 RON. Comisionul în fiecare caz este de 2%.

Există și un scenariu prin care poți depune offline. Dacă te întrebi cum îți poți alimenta contul online Getsbet prin locațiile stradale, ei bine trebuie să afli faptul că procedeul este la fel de simplu ca cel al cardului de credit sau de debit. Trebuie doar să îi înmânezi angajatului/angajatei de la ghișeu suma de bani pe care dorești să o depui alături de buletin și să îi comunici numele de utilizator. Banii vor intra instant în contul tău online. Pentru a vedea cea mai apropiată locație, poți accesa pe site lista agențiilor stradale.

În cazul retragerilor, ai la dispoziție aceleași metode. Te poți bucura de câștigurile tale cu ajutorul cardului de credit/debit și Skrill. Retragerea trebuie să se încadreze în intervalul 20 RON – 10.000 RON, iar procesul se finalizează în 2-5 zile lucrătoare.

Pentru a retrage încasările în locațiile stradale, este necesară introducerea sumei și a locației în care urmează să te deplasezi. De obicei, confirmarea retragerii se realizează în următoarea zi lucrătoare.

 

Bonus de Bun Venit Getsbet

Bonusul de bun venit la Getsbet este acordat în 3 pași, după cum urmează:

  • Bonus de 50% la prima depunere, până la 200 RON.
  • Bonus de 75% la a doua depunere, până la 100 RON.
  • Bonus de 100% la a treia depunere, până la 200 RON.

Pentru a te putea bucura de câștiguri și pentru a avea posibilitatea de a le retrage trebuie să pariezi depunerea și bonusul de minim 4 ori la o cotă ce pornește de la 1.50. În cazul în care se efectuează pariuri combinate, fiecare eveniment trebuie să aibă o cotă de minim 1.50. Nu se acceptă pariurile cashout și nici cele cărora li se acordă o cotă de 1.00.

getsbet bonus, pariurionline.tv

 

Ofertele de pariere pe sport

Oferta sportivă nu este atât de permisivă și variată. Platforma online Getsbet se bazează în principiu pe sporturi celebre precum fotbal, baschet, tenis, hochei, handbal sau rugby. Sunt disponibile însă piețe de pariere și pentru baseball, golf, curse de motociclete, darts, volei, box, floorball, tenis de masă, badminton, bandy, MMA sau crichet.

Amatorii de eSports au la dispoziție zeci de pariuri pentru competiții importante din Counter Strike, League of Legends, DOTA 2 sau Valorant.

În cazul promoțiilor, Getsbet își premiază constant clienții. Toți utilizatorii noi se pot bucura la început, pe lângă bonusul de bun venit, de un pariu gratuit în valoare de 25 de RON. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lui este să efectuezi o depunere și să încarci documentele necesare pentru confirmarea identității. Apoi, vei primi un pariu gratuit ce trebuie rulat în maxim 3 zile pe o cotă de minim 1.50.

În concluzie, Getsbet este o alegere inspirată atât pentru pariorii ce preferă agențiile stradale, cât și pentru cei care își doresc o trecere în online. Platformele sunt bine delimitate, astfel că fiecare client se poate bucura de oferta Getsbet.

 

Mai mult

Cum îți deschizi cont la Getsbet România
Recenzie Aplicație Getsbet iOS