100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cum îți deschizi cont la Fortuna

Registracija, pariurionline TV

Fortuna este fără dar și poate unul din cei mai mari operatori online din România. În 2015, Fortuna a preluat fostele locații Public Bet, trecând de la portocaliu la galben. Pariorii români aveau deja experiența locațiilor stradale Public Bet, așadar adopția a fost una majoritară. Succesul acestei case de pariuri a continuat să crească, fapt pentru care s-a decis pornirea unei platforme online.

În prezent, Fortuna operează perfect legal pe teritoriul României prin intermediul unei licențe emise de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN). În cazul în care nu ai deja un cont online la această casă de pariuri, pariurionline.tv îți prezintă tot procesul de înregistrare.

Fortuna îți oferă posibilitatea de a deschide un cont online fie prin intermediul site-ului efortuna.ro, fie cu ajutorul aplicației mobile. Apăsând pe butonul „Înregistrare” vei fi întâmpinat de o primă fereastră. În cadrul ei trebuie să introduci o adresă de e-mail, un nume de utilizator, o parolă, alături de numele și prenumele tău.

Pasul 2 este urmat de introducerea CNP-ului, a genului, a datei nașterii, a adresei, orașului și a numărului de telefon mobil. Într-un final, poți introduce un cod promoțional (în cazul în care deții unul) și trebuie să confirmi faptul că ai vârsta minimă legală de a paria în România – 18 ani.

După ce ai finalizat procesul de înregistrare, mai ai de făcut un singur lucru și anume – parcurgerea verificării KYC.

Inregistare fortuna, pariurionline.tv

 

Cum îți verifici contul la Fortuna

Pariurionline.tv îți explică în continuare cum să realizezi acest proces de verificare fără a întâmpina probleme. Fortuna solicită în momentul de față 3 tipuri de documente. Primul document este reprezentat de o copie a unui act de identitate. Se acceptă buletinul, pașaportul sau permisul de conducere.

Apoi, vei avea nevoie de o dovadă a adresei. În acest caz, ai două variante: fie optezi pentru o copie a unui extras de cont, fie pentru o copie a unei facturi de utilități pe numele tău. Adresa trebuie să fie lizibilă, iar documentul să nu fie mai vechi de 30 de zile. Nu în ultimul rând, în cazul în care îți alimentezi contul cu ajutorul cardului, este necesară o copie față-verso a acestuia. Operatorul online Fortuna îți va explica cu exactitate ce informații trebuie ascunse.

Toate actele trebuie să fie în format .jpg sau .png, informațiile să fie lizibile, iar toate cele 4 colțuri ale documentului să se poată observa. Fotografiile se pot încărca în contul tău la secțiunea „setări” și apoi „Verificarea identității”.

Mare atenție, deoarece dimensiunea fișierelor încărcate nu trebuie să depășească 5 MB. Termenul maxim de verificarea contului după înregistrare este de 30 de zile. În caz contrar, nu vei putea depune mai mult de 200 de euro, nu vei putea efectua retrageri, iar la o lună distanță contul va fi blocat și fondurile rămase vor fi alocate către bugetul statului.

În mod normal, verificarea durează între 24 și 48 de ore, însă în unele cazuri este posibil să dureze mai mult din cauza fluxului de cereri sau a documentelor încărcate.

 

Mai mult

Recenzie Fortuna România
Recenzie Aplicație Fortuna iOS

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot