100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Favbet iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Deși nu este una din cele mai populare alegeri printre pariorii români, Favbet reprezintă un lider global în domeniul pariurilor sportive. Anul 2020 a fost cel în care Favbet a primit licența de funcționare legală din partea celor de la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Apoi, au fost lansate aplicațiile mobile pentru sistemele de operare Android și iOS, a doua fiind cea despre care vom vorbi în această recenzie.

Lipsa unei vechimi pe piața pariurilor sportive din România este compensată de acest operator online cu un bonus de bun venit peste medie. Momentan, Favbet își recompensează clienții noi cu dublarea primei depuneri, în limita a 1000 RON.

Revenind la aplicația iOS de la Favbet, în momentul în care o accesezi pentru prima oară este probabil ca și câmpul tău vizual să fie ușor deranjat. Fundalul este reprezentat de un alb spre gri foarte deschis, iar culorile principale sunt albastru și roz – ambele foarte puternice. Totuși, după câteva minute petrecute pe aplicație cel mai probabil te vei familiariza cu această paletă de culori.

 

Aplicația prezintă un meniu simplu

Aplicația Favbet nu este una complicată și orice utilizator de iOS ar trebui să o înțeleagă fără probleme. În partea de sus, lângă logo-ul Favbet regăsim doar două butoane pentru înregistrare și autentificare.

favbet, pariurionline.tv

Partea inferioară conține celelalte 6 butoane disponibile. Le vom prezenta în continuare, de la stânga la dreapta. Prima secțiune este dedicată paginii principale și se regăsește sub denumirea „Acasă”. Apoi, ai posibilitatea de a accesa butonul „Live” și cel pe care scrie „Sporturi”. Acestea sunt destinate evenimentelor în desfășurare, respectiv celor care urmează să înceapă.

favbet, pariurionline.tv

Cel de-al 4-lea buton este disponibil doar pentru utilizatorii înregistrați și se numește „Pariu”. În secțiunea respectivă poți accesa cu ușurință biletele tale. Următorul buton este dedicat jocurilor, acesta făcând o punte de legătură cu cazinoul Favbet.

Nu în ultimul rând, ai la dispoziție butonul „Meniu”, acolo unde ai ocazia de a te conecta, de a verifica promoțiile active, rezultatele meciurilor și informațiile despre acest operator. Tot în cadrul meniului poți accesa suportul tehnic fie printr-un live chat, fie prin intermediul e-mailului.

Concluzionând, putem spune că singurul impediment al aplicației pentru iOS de la Favbet este reprezentat de tema culorilor.

 

Mai mult

Recenzie Favbet România
Cum îți deschizi cont la Favbet România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot